Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ποιοι αναλαμβάνουν τα χαρτοφυλάκια των πέντε Επιτροπών του ΣΕΜΑ;

Δημοσίευση: 04/05/2023
ΣΕΜΑ

Τα χαρτοφυλάκιά τους ανέλαβαν οι νέοι υπεύθυνοι των πέντε Επιτροπών του ΣΕΜΑ, οι οποίοι συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Ειδικότερα, το χαρτοφυλάκιο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων ανέλαβε ο κ. John Croker, της Επιτροπής Επικοινωνίας ο κ. Νίκος Γαβρίλης, της Επιτροπής Θεσμικών Θεμάτων η κ. Μαρία Τσιλιμπάρη, της Επιτροπής Μελών και Προστιθέμενης Αξίας ο κ. Νίκος Κόκκινος και της Επιτροπής Marketing και Εκδηλώσεων η κ. Βασιλική Δράκου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, με αφορμή την τοποθέτηση των νέων υπευθύνων στις αρμόδιες Επιτροπές, δήλωσε ότι «το Δ.Σ. του Συνδέσμου παραμένοντας αταλάντευτο στον βασικό άξονα πολιτικής του, που δεν είναι άλλος από τη διαρκή επένδυση στις διαχρονικές αξίες που χαρακτηρίζουν τη δράση των μεσιτών ασφαλίσεων στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, θα επιμείνει στην ανάληψη ενός νέου κύκλου συντονισμένων και στοχευμένων δράσεων, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθούν η περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού της ασφαλιστικής αγοράς, η μεγαλύτερη διείσδυση του κλάδου στο ασφαλιζόμενο κοινό και θεσμική στήριξη των ασφαλειομεσιτών».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»