Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Carglass® Ελλάδας: Εκπαιδευτική καμπάνια για τα συστήματα ADAS – Ανάδειξη της αναγκαιότητας παραμετροποίησης της κάμερας ADAS

Δημοσίευση: 12/10/2023
ADAS-Carglass

Νέα καμπάνια από την Carglass® Ελλάδας που αφορά στα Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού – ΑDAS και στην αναγκαιότητα της Παραμετροποίησης Κάμερας ADAS. H εταιρεία έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει το κοινό στις νέες τεχνολογίες που εξοπλίζουν ήδη τα νεότερα οχήματα και να ενισχύσει την αναγκαιότητα της παραμετροποίησης κάμερας ΑDAS, μετά από την αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις του κλάδου, η Carglass® επενδύει συστηματικά ήδη από το 2014 σε τεχνογνωσία και τεχνολογικά εργαλεία. Πλέον, η εταιρεία έχει δημιουργήσει το κορυφαίο πανελλαδικό Δίκτυο Παραμετροποίησης με περισσότερα από 40 σημεία εξυπηρέτησης. Με την εφαρμογή των ενδεδειγμένων διαδικασιών στην αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων και στην παραμετροποίηση κάμερας ΑDAS από το κορυφαίο επαγγελματικό Ινστιτούτο της αυτοκινητοβιομηχανίας, Institute of the Motor Industry (IMI), η Carglass® προσφέρει ασυναγώνιστης ποιότητας υπηρεσίες, με εγγυημένα ασφαλές αποτέλεσμα.

Με γνώμονα την ασφάλεια των οδηγών και των συνεπιβατών και παραμένοντας πιστή στο Σκοπό της, να δίνει λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον, η Εταιρία ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο θραύσης κρυστάλλων οδηγεί τις εξελίξεις του κλάδου, ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με την ασφάλειά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2020, το Institute of the Motor Industry (ΙΜΙ) πιστοποίησε την Carglass® Ελλάδος για τη μέθοδό της στην υπηρεσία παραμετροποίησης κάμερας ΑDAS και ενσωμάτωσε την διαδικασία στο πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας που διαθέτει. Η πρωτοπόρος εταιρεία στην παραμετροποίηση κάμερας ΑDAS εκπαιδεύει και πιστοποιεί διαρκώς τους τεχνικούς της στις πλέον ενδεδειγμένες διαδικασίες κατά ΙΜΙ, όπως αυτές ορίζονται από το Belron® Way of Fitting (BWoF).

Μέσα από τις συνεργασίες του ομίλου Belron® με τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών και μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, η Carglass® παραμετροποιεί την κάμερα ΑDAS στο 99.6% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, προσφέροντας γραπτή βεβαίωση επιτυχούς παραμετροποίησης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»