Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023

Ανοίγει τις πόρτες του σήμερα το απόλυτο γεγονός καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Εγκαινιάζεται σήμερα 24 Μαΐου η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η οποία θα φιλοξενήσει 170 επιχειρήσεις εκ των οποίων οι 29 startups, με διεθνή «αέρα» και συμμετοχές από Λουξεμβούργο, Γαλλία, Τουρκία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Πολωνία και Κύπρο, με δυναμική παρουσία των Περιφερειών και με βασικό πυλώνα τη θεματική «Tech 4 People» (Τεχνολογία για τους Ανθρώπους).

Από τις 24 έως τις 26 Μαΐου στα περίπτερα 15, 13 και 14, σημαντικές εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με το κοινό, προβάλλοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και δίνοντας απαντήσεις για μια σειρά ιδιαίτερα επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν τη σημερινή κοινωνία, όπως για παράδειγμα η Τεχνητή Νοημοσύνη. Υ

πό την οργανωτική ευθύνη των ΔΕΘ-HELEXPO, Be-Best και Industry Disruptors Game Changers η φετινή Beyond εστιάζει στη σχέση της τεχνολογίας με τον άνθρωπο, θεματική που θα διέπει την πληθώρα των εκδηλώσεών της και στα 4 stages της διοργάνωσης. South-East Europe Beyond Leadership Dialogue, ευρωπαϊκό δίκτυο Creative Business Network, 10o Technology Forum με τίτλο «Spotlight on Israel» και η Επιστημονική Ημερίδα της Ένωσης Γενικών Γραμματέων Δήμων Ελλάδος «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» γύρω από τις καινοτομικές και τεχνολογικές εφαρμογές για ψηφιακό μετασχηματισμό στους ΟΤΑ είναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις-δράσεις της φετινής διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο δε των συνεργειών που ανέπτυξε φέτος η Beyond διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ετήσιο συνέδριο του EBAN (European Business Angels Network) με πλήθος διεθνών επενδυτών στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», αλλά και οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr στο περίπτερο 12.

Η Beyond θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή της το Beyοndai App, μέσω του οποίου, πέραν των γενικών πληροφοριών για την έκθεση, θα μπορεί κανείς να κλείσει ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και το Beyοnd Innovation Challenge, μια πλατφόρμα πιο στοχευμένου και εξειδικευμένου matchmaking, που αποτελεί συνδιοργάνωση της Beyοnd με την Ελληνική Ένωση Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών.

Επίσης, Beyond και Livemedia θα δίνουν βήμα στους εκθέτες, προσκαλώντας τους σε ολιγόλεπτες συνεντεύξεις τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης στο περίπτερο 13, με σκοπό την περαιτέρω προώθησή τους.

Ανοίγει τις πόρτες του σήμερα το απόλυτο γεγονός καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Συνδιοργανωτές της Beyοnd είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ο δήμος Θεσσαλονίκης, το υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Η Intracom Telecom και η Mytilineos είναι φέτος Χρυσοί Χορηγοί. Χορηγοί είναι η Info Quest Technologies σε συνεργασία με τη Cisco, ενώ υποστηρικτές είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ, ΗΕΤΙΑ, η Samsung, η Dell Technologies, η Infoteam Software, η Advanced Integrated Communication Ltd και η Diversity Charter.

Η Beyοnd πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ».

Το ωράριο της Beyond είναι 10:00-20:00 και τις τρεις ημέρες.

Δείτε εδώ την συνέντευξη Τύπου: helexpo.gr/pressoffice

Διαβάστε Ακόμα