Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτές τις Γιορτές η Anytime της INTERAMERICAN «ζεσταίνει» τα Παιδικά Χωριά SOS

Δημοσίευση: 27/12/2021

Κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS για ακόμη μια χρονιά, η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, κρατά ζωντανή τη φλόγα μιας προσπάθειας που στόχο έχει να αγκαλιάζει με αγάπη, ασφάλεια και σεβασμό τα παιδιά που δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς. Από το 2010 η INTERAMERICAN ενισχύει τις δράσεις των Παιδικών Χωριών SOS αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προσφοράς και υποστήριξης του έργου τους. Στην προσπάθεια αυτή από το 2013 συμμετέχει και η Anytime.

Με τη δράση «Ζεσταίνουμε τα παιδιά μας στον Έβρο» φέτος, η εταιρεία προσφέρει θαλπωρή και ζεστασιά στα Σπίτια του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος των εξόδων για τις ανάγκες θέρμανσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα σπίτια των Παιδικών Χωριών SOS δεκάδες παιδιά που έχουν εγκαταλειφθεί ή κακοποιηθεί, βρίσκουν μια πραγματική οικογένεια. Σε κάθε Σπίτι που διαμένει μια οικογένεια SOS, προσφέρεται σε κάθε παιδί τροφή, εκπαίδευση, συναισθηματική αγωγή και υποστήριξη μέχρι την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Με την κοινωνική υπευθυνότητα να αποτελεί σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας τους, οι άνθρωποι της Anytime θεωρούν ως μεγαλύτερη ανταμοιβή κάθε ενέργειας το χαμόγελο των παιδιών, στο οποίο αντανακλάται η χαρά, η ελπίδα και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγώντας με σιγουριά – Ποια η χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού!

Πολύ περισσότερα από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου! Αυτό είναι που θέλει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»