Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Νέος Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Νάσος Ζαρκαλής από 1η Οκτώβρη

Δημοσίευση: 03/10/2023
Νάσος Ζαρκαλής, Εθνική Ασφαλιστική

Τα καθήκοντα του Προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου αναλαμβάνει από 1η Οκτωβρίου του 2023 ο κ. Νάσος Ζαρκαλής σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής.  

Ο κ. Ζαρκαλής κατέχει υψηλές ιεραρχικές θέσεις σε ανταγωνιστικούς επιχειρηματικούς τομείς για περισσότερα από 30 χρόνια.

Έχει αναλάβει θέσεις αυξημένης ευθύνης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αρχικά στον εμπορικό τομέα της Vodafone Ελλάδας και στη συνέχεια στην Hellas Online ως Διευθύνων Σύμβουλος. Την περίοδο 2009-2022, διετέλεσε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στην Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε..

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Ν. Ζαρκαλής που αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική;

Η εμπειρία του εκτείνεται και στον χρηματοπιστωτικό τομέα καθώς, από τον Ιούλιο του 2020, κατέχει τη θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ).

Ο κ. Ζαρκαλής είναι κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Delaware των Η.Π.Α.. Επιπλέον, διαθέτει MBA από το Henley Management College του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η παρουσία του, στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποτελεί για την Εταιρία ιδιαίτερο πλεονέκτημα στη διαχείριση και την αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»