Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο Ν. Ζαρκαλής που αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική;

Νάσιος Ζαρκαλής, Εθνική Ασφαλιστική

Βροντερά ήχησαν τα νέα προ λίγου πως ο Andrzej Klesyk, ο έως τώρα Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής, παραιτείται από τα καθήκοντά του προκειμένου να κυνηγήσει νέες προκλήσεις. Ως νέος Πρόεδρος προτάθηκε από το ΔΣ της Εταιρίας ο κ. Νάσιος Ζαρκαλής.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνέχεια της συνεδρίασης όπου και παραιτήθηκε ο κ. Klesyk πρότεινε τον κ. Νάσιο Ζαρκαλή ως νέο Μέλος και υποψήφιο για τη θέση του Προέδρου. 

Ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει πολυετή εμπειρία, και συγκεκριμένα 30 χρόνια σε ποικίλα και άκρως ανταγωνιστικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του εμπειρίας ασχολήθηκε με τον τομέα των τηλεπικοινωνιών σε υψηλόβαθμες θέσεις εκ των οποίων ο πιο σημαντικός ρόλος έως τώρα υπήρξε αυτός του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου στη WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. από το 2009 έως και το 2022.

Η καριέρα του ξεκίνησε στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCG) (Procter & Gamble, Tasty Goods, Ford James Corporation), όπου παρέμεινε μέχρι το 1999, οπότε και μεταπήδησε στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Στην 20ετή καριέρα του στις τηλεπικοινωνίες, ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης, αρχικά στον εμπορικό τομέα της Vodafone Ελλάδας και στη συνέχεια (2007) στην Hellas Online (HOL) ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Τον Ιούλιο του 2022 διορίστηκε ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της ΕΤΕ.

Ο κ. Ζαρκαλής είναι κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα), καθώς και Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Delaware (ΗΠΑ) και MBA από το Henley Business School (Ηνωμένο Βασίλειο).

Σήμερα, με την παραίτηση του κ. Andrzej Klesyk ο κ. Ζαρκαλής προτάθηκε από το ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής όχι μόνο ως νέο Μέλος αλλά υποψήφιος για την Θέση του Προέδρου.

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία του διορισμού ως Προέδρου βρίσκεται ακόμα σε επεξεργασία έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης καταλληλότητας του ίδιου. Επομένως, η έναρξη της θητείας του θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

5η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

ΕΕΘ: 5η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια – Μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο θεσμός της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας στις 24