Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Οι επιτυχόντες συνεργάτες της Universal Insurance Agency Κύπρου στα γραφεία της Interamerican στην Αθήνα

Δημοσίευση: 15/06/2023
Για ακόμη μια χρονιά οι επιτυχόντες συνεργάτες της Universal Insurance Agency, θυγατρικής εταιρείας της Universal Life, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Interamerican στην Αθήνα, ως επιβράβευση σε διαγωνισμό πωλήσεων στη βάση των παραγωγικών αποτελεσμάτων του 2022.
Στελέχη και συνεργάτες της Interamerican και της Universal Insurance Agency, στα κεντρικά γραφεία της Interamerican, στην Αθήνα.

Για ακόμη μια χρονιά οι επιτυχόντες συνεργάτες της Universal Insurance Agency, θυγατρικής εταιρείας της Universαl Life, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Interamerican στην Αθήνα, ως επιβράβευση σε διαγωνισμό πωλήσεων στη βάση των παραγωγικών αποτελεσμάτων του 2022.

Η ομάδα της Uniνersal Insurance Agency κατά τη διάρκεια του ταξιδίου επιβράβευσης πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη της Interamerican στο πλαίσιο ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών για την ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τους επιτυχόντες συνεργάτες συνόδευσαν τα διοικητικά στελέχη της Universal Life, Κούλλης Σαββίδης – Διευθυντής Πωλήσεων και  Μαρία Παναγιωτίδου – Διευθύντρια της Universal Insurance Agency.

Interamerican και Universal Life, βρίσκονται ήδη στον τρίτο χρόνο συνεργασίας, μέσω της παρουσίας της Interamerican στην Κύπρο και της Universal Insurance Agency, θυγατρικής εταιρείας της Universal Life. Η συνεργασία επικεντρώνεται στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, με εξαιρετικά αποτελέσματα όλο αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»