Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

Liberty Mutual Insurance: Σημαντικές οργανωτικές και διοικητικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην απώλεια 370 θέσεων εργασίας

Liberty Mutual Insurance

Σημαντικές οργανωτικές αλλαγές και διοικητικούς διορισμούς ανακοινώνει η Liberty Mutual Insurance, με στόχο την ενίσχυση της δραστηριότητάς της στις προσωπικές και μικρές εμπορικές γραμμές επιχειρήσεων σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές αγορές. Περίπου 370 θέσεις εργασίας θα χαθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της αναδιάρθρωσης.

Όπως διαβάζουμε στο Insurance Journal από την 1η Αυγούστου, οι οργανωτικές αλλαγές και οι διοικητικοί διορισμοί περιλαμβάνουν:

  • US Retail Markets (USRM): Μια νέα μονάδα επιχείρησης που θα ενισχύσει τη μακρόχρονη εστίαση της Εταιρείας στις ασφάλειες προσωπικών και μικρών εμπορικών γραμμών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μονάδα αντιπροσωπεύει την έκτη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτου, την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία ασφάλισης κατοικίας και τη μεγαλύτερη εταιρεία ασφάλισης μικρών εμπορικών γραμμών στις ΗΠΑ, με καθαρές εγγεγραμμένες αποδοχές περίπου 30 δισ. δολαρίων το 2022.

 

“Ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, περίπου 370 θέσεις σε όλη την Αμερική, που αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% του παγκόσμιου προσωπικού μας, έχουν καταργηθεί σε όλες τις λειτουργίες, πολλές από τις οποίες (θέσεις) είναι σε λειτουργία έως το τέλος του Σεπτεμβρίου,” δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Liberty Mutual Insurance σε μια ηλεκτρονική ανακοίνωση. “Κάθε επηρεαζόμενος υπάλληλος έχει ενθαρρυνθεί να κάνει αίτηση για άλλες θέσεις εντός του οργανισμού ή θα λάβει αποζημίωση και βοήθεια εύρεσης νέας θέσης.”

  • Asia Retail Markets: Η επιχειρησιακή δραστηριότητα για ασφάλειες προσωπικού και μικρών εμπορικών γραμμών στην περιοχή της Ασίας, θα ενσωματωθεί στην Global Risk Solutions, τη διεθνή εμπορική και ειδική επιχειρηματική διαίρεση της Liberty Mutual. Ο Phil Hobbs, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Liberty Specialty Markets, θα εποπτεύει τη δραστηριότητα της εταιρείας στις διεθνείς ασφάλειες, και η Defne Turkes θα συνεχίσει τον ρόλο της ως πρόεδρος της Asia Retail Markets.
  • Enterprise Transformation and Solutions: Μια νέα επιχειρησιακή λειτουργία που θα οδηγήσει τις προσπάθειες της εταιρείας για μείωση των εξόδων και την επίτευξη λειτουργικής αριστείας, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις οι οποίες “ξεκλειδώνουν” μεγάλα οφέλη και ενισχύοντας τις δυνατότητες συλλογής δεδομένων και της επιστήμης δεδομένων για καλύτερη, πιο γρήγορη και διαφοροποιημένη ανάλυση και δράση.

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει και την πώληση ορισμένων από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες σε διάφορες αγορές, στο πλαίσιο της εστίασής της στον πυρήνα των επιχειρήσεών της. Πρόκειται για την πώληση της Liberty Seguros S.A., του τμήματος ασφάλειας προσωπικών γραμμών και μικρού εμπορίου της Liberty Mutual, στην εταιρεία Generali, καθώς και την πώληση ορισμένων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στη Βραζιλία, τη Χιλή, την Κολομβία και τον Ισημερινό στον όμιλο Talanx Group.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

5η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

ΕΕΘ: 5η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια – Μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο θεσμός της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας στις 24