Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Η CNP ΖΩΗΣ δίπλα στους μικρούς (και μεγάλους) μαχητές της ζωής! Ειδική Έκπτωση 15% στα τέσσερα ασφαλιστικά προγράμματα Σοβαρών Ασθενειών

Δημοσίευση: 10/02/2022

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, γεμάτο από αβεβαιότητες, αυτό που πάνω απ΄ όλα έχει σημασία είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια. Να νιώθουν ότι προστατεύεται το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, η Υγεία.

H CNP ΖΩΗΣ, είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP Cyprus, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

Για την πιο ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού, πλησιάζει μια μέρα που έχει ξεχωριστή αξία. Γιατί είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, στις 15 Φεβρουαρίου.

Για την CNP ΖΩΗΣ, συμβολίζει την Ελπίδα, την Δύναμη και  το Θάρρος που διαθέτουν οι σπουδαίοι μικροί ήρωες της ζωής. Τα παιδιά εκείνα  που η υγεία τους δοκιμάζεται σκληρά, αλλά διαθέτουν μεγάλα αποθέματα ψυχικού σθένους. Προσφέροντας σε όλους μας πολύτιμα μαθήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, η CNP ΖΩΗΣ στέκεται δίπλα στα παιδιά και στους ενήλικους που έχουν ανάγκη στήριξης στην υγεία τους. Από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 31 Μαρτίου 2022, τα τέσσερα (4) ασφαλιστικά προγράμματα Σοβαρών Ασθενειών, της CNP ΖΩΗΣ, γίνονται ακόμα πιο προσιτά, καθώς προσφέρεται ειδική έκπτωση 15% στα ασφάλιστρα. Αυτά τα σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης καλύπτουν την περίπτωση διάγνωσης Σοβαρών Ασθενειών.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για μία ασφαλιστική εταιρεία, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς, είναι να μπορεί  να στέκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Προσφέροντας με επαγγελματισμό και ευαισθησία ολοκληρωμένες λύσεις.

 

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τέσσερα ασφαλιστικά προγράμματα Σοβαρών Ασθενειών, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.cnpzois.com), ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά μας γραφεία (τηλ. 210 3279420 – email: cnpzois@cnpgreece.com), ή με έναν από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»