Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

ANAX: Δείπνο Εργασίας με σημαντικές ανακοινώσεις με τα τουριστικά γραφεία της Θράκης

Δημοσίευση: 27/11/2023
ANAX, Δείπνο Εργασίας, τουριστικά γραφεία
Δείπνο εργασίας της ΑΝΑΧ με τα τουριστικά γραφεία της Θράκης / φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Σε μια σημαντική κίνηση που ενισχύει τις συνεργασίες της στον χώρο της ταξιδιωτικής ασφάλισης, η ANAX Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις ΑΕ διοργάνωσε ένα ακόμη επιτυχημένο δείπνο εργασίας, αυτή τη φορά με τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία από την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ (22 Νοεμβρίου) στην Κομοτηνή, είχε ως κεντρικό πρόσωπο τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΑΞ, Ευριπίδη Ζάννη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του υποδέχθηκαν εγκαρδίως τους ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο κ. Ζάννης τόνισε τη σημασία της διαρκούς συνεργασίας και την αμοιβαία εμπιστοσύνη, ενώ ανακοίνωσε τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα και την καινοτόμο ΑΝΑΞ Loyalty Card, μία πρωτοβουλία που αναμένεται να ανταμείψει τα συνεργαζόμενα γραφεία με σημαντικές παροχές, όπως διαβάζουμε σε σχετική δημοσίευση στο Facebook.

«Έχουμε ξεκινήσει αυτές τις επαφές με τα τουριστικά γραφεία, όχι μόνο για να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μακροχρόνια συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αλλά και για να σας διαβεβαιώσουμε για μια ακόμη φορά πως δεν είμαστε μόνο συνεργάτες σας αλλά και σύμμαχοι στα δύσκολα, και αυτό το έχουμε δείξει πολλές φορές όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν», τονίζει ο κ. Ζάννης.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε μία ειλικρινή και δυναμική ανταλλαγή απόψεων, με τους πράκτορες να έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους και να λάβουν απαντήσεις. Η βραδιά συνεχίστηκε σε ένα γνωστό steak house της Κομοτηνής, όπου σε χαλαρό περιβάλλον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις, και να περάσουν ευχάριστα τη βραδιά.

Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση τέτοιου τύπου που οργάνωσε η ΑΝΑΞ, μετά την πρώτη στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας την επιθυμία της εταιρείας να ενισχύσει τη σχέση της με τουριστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Στο ίδιο πνεύμα, η ΑΝΑΞ σχεδιάζει περισσότερες τέτοιες συναντήσεις το επόμενο διάστημα, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου συνεργασιών που θα προσφέρει αμοιβαία οφέλη και ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Infomax, κοπή Βασιλόπιτας 2024

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, η Infomax διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»