Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023

Δείτε ξανά την εκπομπή Ανάλυσέ το | Ζημιά από βραχυκύκλωμα σε μηχανές & συσκευές

Ανάλυσέ το 22-05

Ανάλυσέ το! Δείτε ξανά την νέα εκπομπή του insuranceforum web tv «Aνάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers!

Στην εκπομπή της Δευτέρας 22 Μαΐου, αναλύουμε την περίπτωση όπου σε τμήμα ψυκτικού μηχανήματος (συμπιεστής) δηλώθηκε ζημία ως συνεπεία εστίας φωτιάς και ζητήθηκε σχετική αποζημίωση μέσω του ασφαλιστηρίου.

Γενικά το ψυκτικό μέσο έχει την ιδιότητα να «βράζει» σε πολύ μικρότερη θερμοκρασία από ότι το νερό. Το ψυκτικό υγρό που συνήθως χρησιμοποιείται, «βράζει» στους 5 – 10ºC ενώ το νερό βράζει στους 100ºC.

Όρος βραχυκυκλώματος

(…….συμφωνείται ότι, σύμφωνα με τους όρους (ειδικούς-γενικούς) , εξαιρέσεις, διατάξεις και ειδικότερες συμφωνίες αλλά και κατά παρέκκλιση παντός αντιθέτου όρου του παρόντος ασφαλιστηρίου, το παρόν επεκτείνεται κατόπιν έκδοσης σχετικής πρόσθετης πράξης και καλύπτει τον ασφαλισμένο κίνδυνο για ζημία σε κάθε είδους μηχανές, συσκευές, εγκαταστάσεις κλπ που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, από ζημίες που προκλήθηκαν από Εστία Φωτιάς, που δημιουργήθηκε στο ασφαλισμένο αντικείμενο και η οποία αποδεδειγμένα προήλθε από υπερφόρτωση, υπέρταση, βραχυκύκλωμα, σχηματισμό τόξου, διαφυγή ηλεκτρικού ρεύματος, υπερθέρμανση……)

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Δευτέρας 22 Μαΐου, από εδώ:

Διαβάστε Ακόμα

εξετάσεις, ενδοσχολικές, τράπεζα θεμάτων, παρέμβαση Ντογιάκου

Παρέμβαση Ντογιάκου για τη 2η δεύτερη κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων | Η κακόβουλη πλευρά της ψηφιοποίησης, τώρα και στο εκπαιδευτικό σύστημα

Την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισιδώρου Ντογιάκου απαίτησε η δεύτερη διαδοχική κατάρρευση του συστήματος της τράπεζας θεμάτων κατά