Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ανάλυσέ το: Μη χάσετε σήμερα στις 18.00 το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν | Σύγκρουση Ε.Ι.Χ. με Μοτο εντός διασταύρωσης με STOP

Δημοσίευση: 10/07/2023
Ανάλυσέ το, Δευτέρα 10 Ιουλίου, Νικολάκος

Μη χάσετε σήμερα την εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, ζωντανά στις 18:00 στο insuranceforum web tv.

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Δείτε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν:

Η σύγκρουση συνέβη εντός της διασταύρωσης ως παραπάνω φωτοσήμανση. Με STOP στην πορεία του Ε.Ι.Χ. η Μοτο κινείται αριστερά της οδού με μεγάλη ταχύτητα. Η Μοτο επέπεσε στην πορεία του Ε.Ι.Χ. το οποίο (Ε.Ι.Χ.) τυγχάνει σήμανσης πινακίδας P2-1 (STOP). Ο οδηγός του ΕΙΧ σταμάτησε νωρίτερα της σήμανσης P2-1 (STOP), έλεγξε με προσοχή και ξεκίνησε να διασχίσει την οδό ωστόσο η Μοτο κινείται με υπερβολική ταχύτητα και αριστερά της οδού όταν η οδός παραμένει εντελώς κενή.

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η ανάλυση του περιστατικού, σήμερα στις 18.00

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»