Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται φέτος ο Αϊ-Βασίλης για τα παιδιά της Θεσσαλίας και προσφέρει χαμόγελα

Δημοσίευση: 07/12/2023
Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, χριστουγεννιάτικη γιορτή

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη διοργάνωσε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με βασικό σύνθημα «Γίνε κι εσύ Αϊ Βασίλης για τα παιδιά της Θεσσαλίας!», η οποία είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση δώρων που θα προσφερθούν σε παιδιά των περιοχών που πλήγηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η ενέργεια που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στην Πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα.

Ειδικότερα, στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη γιορτή που στήθηκε, οι άνθρωποι της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους που ήθελαν να συνεισφέρουν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πολλές ακόμη γιορτινές εκπλήξεις. Σημειώνεται πως η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα της εταιρίας να συγκεντρώσει χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά των περιοχών της Θεσσαλίας, που φέτος, περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη τη σκέψη και στήριξή όλων μας, ήταν ιδιαιτέρως ένθερμη και συγκινητική.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την σημαντική δράση και η προσφορά δώρων, ενίσχυσαν το έργο της εταιρίας να φέρει χαμόγελα στα χείλη των παιδιών αυτές τις γιορτές. Ο Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Marketing, Communications, CRM & CCC της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη,  δήλωσε σχετικά: «Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ, οργανώσαμε σήμερα αυτή την πολύ όμορφη ενέργεια με σκοπό να μαζέψουμε δώρα για τα παιδιά των οικογενειών που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Στην Allianz, έχουμε αποζημιώσει παγκοσμίως εκατομμύρια ασφαλισμένων μας σε παρόμοιες περιπτώσεις και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει για μία οικογένεια να χάνει τα πάντα. Για την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, η στήριξη της κοινωνίας και ειδικότερα των παιδιών είναι και θα παραμείνει απόλυτη προτεραιότητα και εύχομαι πως σήμερα καταφέραμε να φέρουμε ένα, έστω και μικρό, χαμόγελο στα χείλη αυτών των οικογενειών και κυρίως των παιδιών τους.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συναδέλφους μου στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, τον ΣΚΑΙ και κυρίως τους πάρα πολλούς συμπολίτες μας που προσφέραν σήμερα δώρα και προσωπικά να ευχηθώ σέ όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και πάνω από όλα υγεία».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»