Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και Allianz Trade συνεργάζονται για την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών Ασφάλισης Πιστώσεων και Εγγυήσεων προς τους πελάτες της

Δημοσίευση: 13/11/2023
Allianz ΑΕΔΑΚ & Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, allianz trade, Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Allianz Trade, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης του πιστωτικού κινδύνου, μέσω της Ασφάλισης Πιστώσεων και έκδοσης Εγγυητικών Επιστολών.

Μέσα από τη συνεργασία της με την Allianz Trade, τον παγκόσμιο ηγέτη στην Ασφάλιση Εμπορικών Πιστώσεων και αναγνωρισμένο ειδικό στους τομείς των Εγγυήσεων, της Είσπραξης Απαιτήσεων, της Εμπορικής Πίστωσης και του Πολιτικού Κινδύνου, η Αllianz Ευρωπαϊκή Πίστη θα στηρίζει τις επιχειρήσεις, ώστε να είναι σε θέση να προβλέπουν τους εμπορικούς πιστωτικούς κινδύνους, να προστατεύουν τις ταμειακές ροές τους και να προωθούν αποτελεσματικά την εμπορική τους πολιτική και την υγιή τους ανάπτυξη.

Ειδικότερα, η Ασφάλιση Πιστώσεων αφορά και καλύπτει τις εμπορικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας τη συνέχεια των ταμειακών τους ροών. Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Αllianz Ευρωπαϊκή Πίστη θα αξιοποιήσει την πολύτιμη, πολυετή τεχνογνωσία και τις τεράστιες βάσεις δεδομένων των έμπειρων αναλυτών της Allianz Trade σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο θα παρέχει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων την κατάλληλη πρόληψη και προστασία από τον πιστωτικό κίνδυνο, αποζημίωση σε περίπτωση μη πληρωμής των απαιτήσεων, καθώς και περαιτέρω διεκδίκηση αυτών.

Με την υποστήριξη της Allianz Trade, η Αllianz Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει στις εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο τη σιγουριά που χρειάζονται για να πραγματοποιούν τις εγχώριες και διεθνείς εμπορικές συναλλαγές που οραματίζονται και να υλοποιούν απρόσκοπτα τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»