Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη: Μαζί, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς

Δημοσίευση: 31/01/2023
Allianz, Ευρωπαϊκή Πίστη

Σε εορταστικό κλίμα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Allianz Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Πίστη υποδέχθηκαν μαζί τη νέα χρονιά και γιόρτασαν για πρώτη φορά από κοινού τη νέα πορεία ανάπτυξής τους.

Τα στελέχη των δύο εταιρειών υποδέχθηκαν το 2023 και αντάλλαξαν ευχές για ένα κοινό μέλλον γεμάτο ευκαιρίες

Με θετική διάθεση και αισιοδοξία, εργαζόμενοι και συνεργάτες των δύο εταιρειών, συγκεντρώθηκαν στο NOX για να κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, να γνωρίσουν από κοντά το Executive Committee της νέας εταιρείας και να απολαύσουν μια μοναδική συναυλία με έναν κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη, τον Αντώνη Ρέμο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις εργαζομένων και από τα δύο brands, ενώ 25 νικητές στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισαν πλούσια δώρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Sirma Boshnakova, Board Member της Allianz S.E., δήλωσε: «Εκ μέρους του Ομίλου Allianz, θέλω να σας μεταφέρω την πλήρη στήριξή μας για το 2023. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τον CEO, κ. Γεωργακόπουλο, αλλά και με όλα τα μέλη του Executive Committee της νέας εταιρείας. Μαζί , θα δημιουργήσουμε μια κοινή εταιρική κουλτούρα που θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες ευκαιρίες που προσφέρει η ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλά και να εξασφαλίσουμε ηγετική θέση. Ο κοινός μας εορτασμός απόψε σηματοδοτεί τόσο την αρχή ενός νέου κεφαλαίου όσο και μιας νέας χρονιάς, καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες.»

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη: Μαζί, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς

Αντίστοιχα, ο CEO της νέας ενοποιημένης εταιρείας, κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, δήλωσε: «Η αποψινή βραδιά σηματοδοτεί την αφετηρία του κοινού αναπτυξιακού ταξιδιού για το οποίο εργαζόμαστε από την αρχή της προηγούμενης χρονιάς. Όλοι μαζί, με καλή διάθεση, με τη δυναμική που μας προσφέρει το δίκτυό μας στην Ελλάδα, αλλά και την τεχνογνωσία που προσφέρει ένας διεθνής κολοσσός, θα κατακτήσουμε την κορυφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Ας ανταλλάξουμε απόψε ευχές για μια όμορφη νέα χρονιά και για ένα συναρπαστικό κοινό μέλλον, γεμάτο ευκαιρίες».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»