Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Φωτιές στην Αττική: Η Aegean Insurance σπεύδει στο πλευρό των πυρόπληκτων ζώων

φωτιές Αττική, Aegean Insurance

Για μια ακόμα φορά η Αττική φλέγεται… Ενώ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει σοβαρός βαθμός κινδύνου για τους ανθρώπους – κάτοικους των περιοχών, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται με άμεσα πληγέντες τα ζώα της περιοχής…

«Η εικόνα είναι κακή αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με οικισμούς», δήλωσε στο ΑΜΠΕ, ο  Βασίλη Περγάλια, δήμαρχος Τανάγρας

Οι θερινές φωτιές στην Ελλάδα είναι ένα πρόβλημα μείζονος σημασίας λόγω καταρχάς της επανάληψης του φαινομένου (πλέον) κάθε χρόνο και λόγω της σφοδρότητας της κατάστασης και των επιπτώσεων που έχει τόσο σε οικισμούς, κατοικημένες περιοχές και  ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα και στο περιβάλλον στις ζωές των μόνιμων κατοίκων του, τα ζώα.

Μπορεί αυτές οι φωτιές να είναι φυσικές, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί και να προέρχονται από ανθρώπινο χέρι. Δυστυχώς είναι μία αλήθεια που δύσκολα αποκαλύπτεται.

Εκτός λοιπόν από τις επιπτώσεις που έχουν στον άνθρωπο, ας μην ξεχνάμε και τον πληθυσμό των ζώων που διαμένουν μόνιμα σε αυτές τις περιοχές, στων οποίων τη ζωή δεν δίνουν πολλοί άνθρωποι βάρος ή αξία… Δεν πρόκειται λοιπόν για καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της πανίδας.

Ευτυχώς υπάρχουν συνάνθρωποι γύρω μας οι οποίοι φροντίζουν και νοιάζονται, με κλασικό παράδειγμα την Aegean Insurance η οποία έσπευσε στον τόπο για να προσφέρει την ανθρώπινη βοήθεια στα πυρόπληκτα ζώα! Τέτοια παραδείγματα είναι άξια δημοσιότητας και εμείς εδώ στο insuranceforum.gr τους επικροτούμε!

Μπράβο για ακόμα μία φορά στους ανθρώπους που δίνουν την ανθρώπινη αξία στις εταιρείες, μπράβο στην Aegean Insurance!  

Φωτιές στην Αττική: Η Aegean Insurance σπεύδει στο πλευρό των πυρόπληκτων ζώων

Φωτιές στην Αττική: Η Aegean Insurance σπεύδει στο πλευρό των πυρόπληκτων ζώων

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από την σελίδα στο Facebook της Aegean Insurance

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα