Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Τα Νέα Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίδιων από την INTERLIFE

Δημοσίευση: 09/02/2022

PETcare Basic & PETcare Plus

Δύο νέα Προγράμματα ασφάλισης κατοικίδιων το PETcare Basic και το PETcare Plus δημιούργησε η INTERLIFE Ασφαλιστική που απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον πιο πιστό τους σύντροφο.

Τα Προγράμματα αφορούν την ασφάλιση σκύλων, ανεξαρτήτως ράτσας, καθαρόαιμων ή μη, ηλικίας από 3 μηνών έως 10 ετών και είναι ετησίως ανανεούμενα, ενώ παρέχονται σε δύο σχέδια το καθένα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές και έκπτωση σε περίπτωση πολλαπλής ασφάλισης.

Τα Προγράμματα PET care παρέχουν τις ακόλουθες καλύψεις:

 

  • Δαπάνες Αποκατάστασης Υγείας Κατοικίδιου:
  • ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ – Κάλυψη εξόδων νοσηλείας του κατοικίδιου με ελεύθερη επιλογή ιατρού ή κλινικής πανελλαδικά
  • ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ – Καλύπτονται τα έξοδα που αφορούν Εξετάσεις, Αμοιβές Ιατρών, Θεραπείες και Χειρουργικές Επεμβάσεις
  • Απώλεια Ζωής Κατοικίδιου: Σε περίπτωση απώλειας ζωής του κατοικίδιου η Εταιρεία καταβάλλει εφάπαξ αποζημίωση
  • Κάλυψη Ιδιοκτήτη Κατοικίδιου
  • ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – Καλύπτεται η Αστική Ευθύνη του ιδιοκτήτη, σε περίπτωση που το κατοικίδιο προκαλέσει Σωματικές Βλάβες ή Θάνατο ή Υλικές Ζημίες σε τρίτους
  • ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – Για διεκδίκηση αποζημίωσης, ποινική υπεράσπιση και γενικότερα για διασφάλιση των εννόμων συμφερόντων.

 

Όλες οι ανωτέρω καλύψεις παρέχονται στο Πρόγραμμα PETcare Basic σε περίπτωση Ατυχήματος, ενώ στο PETcare Plus σε περίπτωση Ασθενείας αλλά και Ατυχήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλιση των κατοικίδιων εδώ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Tack TMI Greece δημιουργεί την πρώτη ολοκληρωμένη εκπαιδευτική ακαδημία ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Τα τελευταία χρόνια, η πραγματικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο αλλάζει καθημερινά. Οι οικονομικές εξελίξεις, η κλιματική κρίση, οι διαφορετικές ανάγκες και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»