Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2026

Ενεργοί Ασφαλιστές: 7η Διαδικτυακή Συνάντηση για τις Αυξήσεις στα Ασφάλιστρα Υγείας & POS

Δημοσίευση: 28/02/2024
ενεργοί ασφαλιστές, διαδικτυακή συνάντηση, pos, αυξήσεις, ασφάλιστρα υγείας

Οι Ενεργοί Ασφαλιστές, πάντα πιστοί στις ιδέες τους και με αληθινό ενδιαφέρον για τα προβλήματα της αγοράς, διοργανώνουν την 7η διαδικτυακή τους συνάντηση, σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 17:00.

Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι:

1) Τα POS στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση
2) Οι υπέρογκες αυξήσεις ασφαλίστρων στον κλάδο Υγείας.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης μας θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον έγκριτο φοροτεχνικό και Σύμβουλο – Οικονομικό Επόπτη του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών, κύριο Παναγιώτη Παντελή.

Ο κύριος Παντελής γνωστός σε όλους μας, για την γνώση και την εμπειρία του, αλλά και για την ενεργό δράση του στην στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, είναι ο πλέον ειδικός για να μας κατατοπίσει στο φλέγον ζήτημα του κλάδου μας για τα POS.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος Παντελής συμμετείχε στις διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Οικονομικών για την εφαρμογή του μέτρου.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης θα συζητήσουμε για τις αυξήσεις ασφαλίστρων στον κλάδο Υγείας και τις συνέπειες που επιφέρουν στον καταναλωτή, τον διαμεσολαβητή και το σύνολο της αγοράς.

Η ομάδα των Ενεργών Ασφαλιστών θεωρεί πως η συζήτηση μας αφορά όλους και αναμένουμε την συμμετοχή σας και τα ερωτήματα ή την τοποθέτηση σας.

Ακολουθεί το link της συνάντησης:

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/89756414856?pwd=Vz6RsdT2KMEFeJY0pqI8ryttJ5RW5o.1

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Allianz: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του αποκλειστικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος – “Executive Sales Insurance Program” στο Ε.Κ.Π.Α.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του 5ου κύκλου του επαγγελματικού προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Executive Sales Insurance Program”, το

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»