Δευτέρα, 11 Μαΐου 2026

Η Αγλαΐα Πετσέτη αναλαμβάνει Managing Director του Ομίλου SRS στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 06/05/2026

Η κα Αγλαΐα Πετσέτη αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director του Ομίλου Special Risk Solutions (SRS) με έδρα την Αθήνα, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησής της στο LinkedIn.

Στην ανάρτησή της εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το νέο επαγγελματικό βήμα, ευχαριστώντας παράλληλα τον CEO του Ομίλου, Konstantine Antonopoulos, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της.

Η κα Πετσέτη σημείωσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τη νέα της ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και να συνδεθεί με το ευρύτερο δίκτυο της The Ardonagh Group, στην οποία ανήκει ο Όμιλος SRS.

Με σημαντική εμπειρία στον χρηματοοικονομικό και αντασφαλιστικό κλάδο, η Αγλαΐα Πετσέτη διαθέτει εξειδίκευση στους τομείς underwriting, broking, client management και product management, έχοντας διατελέσει σε ανώτερες θέσεις στον χώρο του (re)insurance broking.

Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, έχει σπουδές στην Ασφαλιστική Επιστήμη, μεταπτυχιακό τίτλο στη Τραπεζική και Χρηματοοικονομική, καθώς και διδακτορικό στη διαχείριση κινδύνων και καταστροφικών κινδύνων. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια και είναι συγγραφέας άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»