Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Η Groupama Ασφαλιστική αρωγός του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή»

Δημοσίευση: 20/03/2023
Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, βρίσκεται αρωγός για τέταρτη (4) συνεχή χρονιά στο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή», παρέχοντας έμπρακτη βοήθεια με την αγορά ειδικών αναπηρικών αμαξιδίων για την υποστήριξη των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων. 

Ο Σύλλογος «Αγάπη για Ζωή» υλοποιεί εδώ και χρόνια την άκρως επιτυχημένη πρωτοβουλία της συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, για κάθε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη. Το όραμα του Συλλόγου, το οποίο συνάδει με τις αξίες της Groupama Ασφαλιστικής, είναι η συμπαράσταση και η αρωγή σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα -θύματα ή μη τροχαίων ατυχημάτων- η θεσμοθέτηση καλύτερων οδικών συνθηκών στους δρόμους, με απώτερο στόχο τη μείωση και πρόληψη των τροχαίων, αλλά και η αφύπνιση του ευρέως κοινού για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Η Groupama Ασφαλιστική με προσήλωση στις αρχές της οδικής ασφάλειας, αποδεικνύει ότι βρίσκεται «Σίγουρα Δίπλα» στον συνάνθρωπο, και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις συνέργειες και τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες της, με στόχο τόσο την ανάδειξη και υιοθέτηση υγιών προτύπων οδικής συμπεριφοράς όσο και την καλλιέργεια μιας ευρύτερης οδικής παιδείας για τους νέους οδηγούς.

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με 95 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €158,6 εκ. το 2021, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης.

Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας. Το ανθρώπινο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής -οι 295 εργαζόμενες και εργαζόμενοι- αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας που διασφαλίζει την συνεχή ανάπτυξη και ευημερία της και παράλληλα την καθιστά άκρως ανταγωνιστική. Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών,  καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκατομμυρίων πελατών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ιστορία που ξεπερνά τα 120 έτη, ο Όμιλος εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος ουσιαστικά στις οικονομικές προκλήσεις κάθε εποχής και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 32.000 εργαζομένους σε Ευρώπη και Κίνα . Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.groupama.com/.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»