Σάββατο, 4 Ιουλίου 2026

Επιβεβαίωση insuranceforum.gr: Ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του CEO στην BROKERS UNION

Δημοσίευση: 19/09/2025
Αναστάσιος Παπαδόπουλος

Όπως είχαμε αναφέρει από τις 4/9/2025, ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει – εκτός απροόπτου – από σήμερα τη θέση του CEO στη BROKERS UNION. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.

Τί είχαμε γράψει στο insuranceforum.gr

Νέα σελίδα στην καριέρα του γυρίζει ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του insuranceforum.gr αναλαμβάνει σύντομα υψηλόβαθμο ρόλο σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συντονιστών ασφαλιστικών πρακτόρων στην χώρα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ERGO Ασφαλιστική, όπου υπηρέτησε με επιτυχία ως Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών. Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει σειρά νευραλγικών θέσεων σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, με έμφαση στις πωλήσεις, τον σχεδιασμό εμπορικής πολιτικής και την ανάπτυξη συνεργασιών.

Στο παρελθόν, ο κ. Παπαδόπουλος έχει διατελέσει Sales Director στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, ενώ έχει θητεύσει σε καίριες θέσεις στις Commercial Value και Nordstern Colonia. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής στη Scoplife, με επίκεντρο τα unit linked προϊόντα.

Με σπουδές στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το State University of New York (N.Y.U.) στις Η.Π.Α., διαθέτει ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο που συμπληρώνει τη μακρόχρονη εμπειρία του στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η τοποθέτησή του σε νέο καίριο ρόλο αναμένεται να προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στον χώρο, αλλα και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Alpha Bank, πρόστιμο

Alpha Bank: Εξαγόρασε την Altius Insurance και δημιουργεί νέο ασφαλιστικό “παίκτη” στην Κύπρο

Η Alpha Bank προχωρά στην υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού στον ασφαλιστικό κλάδο της Κύπρου, καθώς ανακοίνωσε την υπογραφή οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»