Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Arag και ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με Ειδικά Πακέτα Ασφάλισης για τα μέλη του Σ.Δ.Α.Ε

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών εξασφάλισε δύο προνομιακά πακέτα ασφάλισης αποκλειστικά για τα μέλη του συνδέσμου σε συνεργασία με τις εταιρείες ARAG και ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Δείτε παρακάτω την αναλυτική ανακοίνωση του ΣΔΑΕ:

Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Σ.Δ.Α.Ε σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες ARAG και ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εξασφάλισε ένα ιδιαίτερα χαμηλό ασφάλιστρο για τα εξής προγράμματα που σας αφορούν άμεσα.

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Νομικής Προστασίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών από την ARAG

Το πρόγραμμα αφορά κάλυψη 26.000 € για κάθε ασφαλιστική περίπτωση και το ασφάλιστρο είναι ιδιαίτερα χαμηλό μόνο για τα μέλη του συνδέσμου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα ασφάλισης θα βρείτε εδώ

Πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών από την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα αφορά την υποχρεωτική ασφαλιστική κάλυψη που οφείλει να έχει ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής με ένα εξαιρετικά χαμηλό ασφάλιστρο μόνο για τα μέλη του Σ.Δ.Α.Ε

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα ασφάλισης θα βρείτε εδώ

Τα ανωτέρω προγράμματα με το συμφωνημένο χαμηλό ασφάλιστρο αφορούν αποκλειστικά τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα του συνδέσμου www.sdae.gr και από το info@sdae.gr ή επικοινωνώντας με τον κ. Ισαάκ Δουμάνη, Α Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου στο 697 272 7530

Διαβάστε Ακόμα