Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δίπλα στο πλευρό των πυρόπληκτων ασφαλισμένων της

Δημοσίευση: 25/07/2023
Υδρόγειος Ασφαλιστική, Πυρόπληκτοι

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της, οι οποίοι πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές ανά την Ελλάδα, έχοντας ενεργοποιήσει τον μηχανισμό άμεσης διευθέτησης των αιτημάτων αποζημίωσης. Συγκεκριμένα:

  • Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αποζημιώσεων και οι τοπικοί συνεργάτες της Εταιρείας βρίσκονται σε απευθείας και συνεχή επικοινωνία με όλους τους ασφαλισμένους στις πληγείσες περιοχές για να παράσχουν συμβουλές, καθοδήγηση και υποστήριξη, όπου καταγράφονται ζημιές.
  • Με εντολή της Διοίκησης, όλα τα αιτήματα αποζημιώσεων οχημάτων και περιουσίας ασφαλισμένων στις πληγείσες περιοχές εξυπηρετούνται, κατά προτεραιότητα, με άμεσες διαδικασίες.
  • Επιπλέον, για την ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων, η Υδρόγειος Ασφαλιστική θα προβαίνει σε άμεση προκαταβολή της αποζημίωσης μετά την πρώτη εκτίμηση του πραγματογνώμονα.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία και βοήθεια οι ασφαλισμένοι της Εταιρείας μπορούν να επικοινωνούν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο ή/και τη Διεύθυνση Αποζημιώσεων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Διεύθυνση Αποζημιώσεων Περιουσίας: 210 9477360, 210 9477273

Διεύθυνση Αποζημιώσεων Οχημάτων: 210 9477222

zimies@ydrogios.gr

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δίπλα στο πλευρό των πυρόπληκτων ασφαλισμένων της

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»