Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Πόσο σημαντική είναι η αλλαγή υαλοκαθαριστήρων;

Carglass, αλλαγή υαλοκαθαριστήρων

Οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες περιορίζουν την ορατότητα, του οδηγού, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Γνωρίζετε ότι η αλλαγή υαλοκαθαριστήρων πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο;

Εκτός από την κακή ορατότητα στο δρόμο, οι φθαρμένοι υαλoκαθαριστήρες μπορεί να γρατζουνίσουν το παρμπρίζ. Γι’ αυτό, σας προτείνουμε να φροντίζετε για την αλλαγή των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου σας τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο.

Στην Carglass® μπορείτε να αντικαταστήσετε τους υαλoκαθαριστήρες σας απλά με μια επίσκεψη σε ένα από τα πολυάριθμα εταιρικά καταστήματά μας.

Ελέγχετε τους υαλoκαθαριστήρες σας συχνά

Οι υαλoκαθαριστήρες πρέπει να ελέγχονται συχνά και να αντικαθίστανται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αν κάνετε πολλά χιλιόμετρα. Για παράδειγμα, σε ένα όχημα που διανύει πάνω από 30.000χλμ. το χρόνο, οι υαλoκαθαριστήρες πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες.

Ενδείξεις ότι οι υαλoκαθαριστήρες χρειάζονται αλλαγή

Από τη στιγμή που τοποθετείτε νέους υαλoκαθαριστήρες, οι συνθήκες στο δρόμο και το περιβάλλον αρχίζουν να τους επηρεάζουν. Το λάστιχο προοδευτικά σκληραίνει κάνοντας τους υαλoκαθαριστήρες να προκαλούν θόρυβο, να αναπηδούν και να μην καθαρίζουν σωστά. Μερικές φορές, κάποια ζημιά στο παρμπρίζ, όπως ένα «χτύπημα», μπορεί να εμποδίζει τη λεπίδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «καλύψει» όλα τα σημεία.

Τι να προσέξετε στους υαλoκαθαριστήρες

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα