Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Wise Daedalus: Νέο νοσοκομειακό πρόγραμμα με επίδομα πατρότητας!

Δημοσίευση: 16/06/2023
Wise Daedalus, επίδομα πατρότητας, OSCAR

Η Wise Daedalus πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, προσφέροντας την κάλυψη “επίδομα πατρότητας” μέσω του νέου νοσοκομειακού προγράμματος OSCAR

Με το πρόγραμμα OSCAR της Wise Daedalus, η προστασία της οικογένειάς σας φτάνει σε άλλο επίπεδο. Αποκτήστε την ασφάλεια που χρειάζεστε και αξίζετε, χάρη στις πρωτοποριακές καλύψεις που σας προσφέρει. Από τοκετό και νοσοκομειακή περίθαλψη μέχρι επιδόματα και πρόσθετες καλύψεις, το OSCAR έχει τα πάντα για να σας προστατεύσει σε κάθε στάδιο της οικογενειακής σας ζωής. Μην αφήνετε τίποτα να επηρεάσει την ασφάλεια και την ευημερία σας.

Η ασφάλιση περιλαμβάνει κάλυψη τοκετού 800€ μετά από 10 μήνες, νοσοκομειακή περίθαλψη από σε Ελλάδα και εξωτερικό και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη από ατύχημα με ελεύθερη επιλογή γιατρού

Με αυτό το πρόγραμμα, οι ασφαλισμένοι έχουν επίσης δικαίωμα σε ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα, κάλυψη φυσιοθεραπειών, χειρουργικό επίδομα, κάλυψη φαρμάκων, κάλυψη συγγενών παθήσεων μετά από 2 έτη, κάλυψη πλαστικής επέμβασης, και οικογενειακή προστασία από ατυχήματα.

Η Wise Daedalus Agents, με την πρωτοποριακή της προσέγγιση στον κλάδο των ασφαλειών, επιδιώκει να προσφέρει καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις των ασφαλισμένων σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: OSCAR

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»