Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Το νέο webinar της Insurance Innovation έρχεται για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη δική σας επιτυχημένη ομάδα πωλήσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών!

Δημοσίευση: 30/05/2023
Insurance Innovation, webinar, Μηλιάτσης, φτιάξετη δική σου ομάδα πωλήσεων

Η Insurance Innovation στοχεύοντας την εδραίωση της διαρκούς εκπαίδευσης στον ασφαλιστικό κλάδο, επανέρχεται δυναμικά προσφέροντας στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα online σεμινάριο για να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις που χρειάζονται ώστε να χτίσουν την δική τους επιτυχημένη ομάδα πωλήσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Το webinar με τίτλο «Φτιάξε την δική σου επιτυχημένη ομάδα πωλήσεων!» και εισηγητή τον κ. Γιάννη Μηλιάτση, Sales and Performance Coach, έχει στόχο να παρέχει στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και αυριανούς team leaders εκείνα τα χρήσιμα εργαλεία ώστε να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα πωλήσεων υψηλών αποδόσεων!

Το webinar θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 18.00 έως 21.00.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος ο κ. Μηλιάτσης:

«Μετά από χρόνια στο κομμάτι της εκπαίδευσης, και όντας μέλος πολλών ομάδων ο ίδιος, κατάλαβα και είδα ότι η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να μπορέσει μια ομάδα να συνεργαστεί αρμονικά, με ξεκάθαρους στόχους και υπευθυνότητα από το κάθε μέλος. Αυτά μαζί με το πρόβλημα της κακής επικοινωνίας είναι οι λόγοι για τους οποίους πολλές ομάδες δεν τα καταφέρνουν ή υπολειτουργούν».

Σε αυτό το webinar θα έχετε την δυνατότητα να εντρυφήσετε στα παρακάτω:

  • Τι πρέπει να προσέξετε στο στήσιμο της ομάδας σας;
  • Γιατί πολλές ομάδες επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου αποτυγχάνουν από την αρχή;
  • Πως θα αναπτυχθεί η ομάδα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σας;
  • Διαφέρουν οι ομάδες πωλήσεων στον ασφαλιστικό κλάδο; Υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που τις ξεχωρίζει από τις κοινές ομάδες πωλήσεων άλλων κλάδων;
  • Ποια είναι τα αγκάθια στις συνεργασίες και πως μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε και να τα ξεπεράσετε;
  • Πως να εμπνεύσετε την ομάδα σας. Πως μπορείτε να δώσετε κίνητρο και με ποια στοιχεία θα μετρήσετε την απόδοση της ομάδας σας;

 

Το νέο webinar της Insurance Innovation έρχεται για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη δική σας επιτυχημένη ομάδα πωλήσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών!

Επιπλέον, ΟΛΟΙ οι εγγεγραμμένοι θα αποκτήσουν ΔΩΡΟ το online course του κ. Μηλιάτση με τίτλο “Παραγωγικότητα στο γραφείο“, αξίας 49.90€!

Μπορείτε να δείτε το δώρο εδώ.

Εξασφαλίστε σήμερα μία από τις 30 θέσεις και βοηθήστε την ομάδα σας αλλά και εσάς τους ίδιους, να ανεβείτε ένα σκαλί πιο ψηλά από τον ανταγωνισμό!

Το Webinar διοργανώνεται διαδικτυακά, με κόστος συμμετοχής 39€

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμέτοχή τους από το shopinsurance.gr ή απευθείας, πατώντας εδώ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Ραντεβού την Τετάρτη 14 Ιουνίου & ώρα 18.00 έως 21.00!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΑΤΣΗΣ

Ο Γιάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική, αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με εμπειρία τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing Executives International. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα των πωλήσεων, και είναι Achology Accredited Life Coach βοηθώντας ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου Δεν ξέρεις να Πουλάς;, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, και του Μπορείς Περισσότερα!, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα. Επίσης δίδαξε πολεμικές τέχνες από το 1999 έως το 2014, αλλά τώρα είναι πλέον αθλητής crossfit. Ζει στη Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο: info@bizman.gr Ο σκοπός του είναι καθημερινά να βοηθάει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους για τους ίδιους και την επιχείρησή τους.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Πως βλέπει ηλεκτρονικά ο πολίτης όλες τις οφειλές του σε τράπεζες, δημόσιο, ΕΦΚΑ και πως λαμβάνει την σχετική βεβαίωση οφειλών

Στην Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση βεβαίωσης οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»