Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Μη χάσετε το “Ανάλυσέ το” σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! | Ζημιά Θραύσης Κρυστάλλων

Δημοσίευση: 08/05/2023
Ανάλυσέ το, Νικολάκος

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά στους δέκτες σας τη Δευτέρα στις 18:00 στο insuranceforum web tv, με πολλά χρήσιμα tips και συμβουλές για τους επαγγελματίες της διαμεσολάβησης.

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Δείτε στη σημερινή εκπομπή:

Υαλοπίνακας ασφαλισμένου κτηρίου, τύπου triplex 5mm/4mm/6mm, εμβαδού 10m2 έτυχε ζημίας. Συμπληρώθηκε αίτηση αποζημίωσης με την αιτιολογία της θραύσης του εξαιτίας εκσφενδονιζόμενου λίθου από διερχόμενο όχημα και απαιτήθηκε αποζημίωση 3.500€.

Δείγμα όρου Θραύσης Κρυστάλλων

(…….συμφωνείται ότι, σύμφωνα με τους όρους (ειδικούς-γενικούς) , εξαιρέσεις, διατάξεις και ειδικότερες συμφωνίες, το παρόν επεκτείνεται κατόπιν έκδοσης σχετικής πρόσθετης πράξης και καλύπτει τον ασφαλισμένο κίνδυνο για τυχαία ζημία σε κάθε είδους υαλοπίνακες από θραύση συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης που αφορά στις εργασίες επανατοποθέτησης τους. Εξαιρούνται του παρόντος και αποκλείονται της κάλυψης οι περιπτώσεις ζημιών από γραμμώσεις, χαράξεις των υαλοπινάκων, τα κόστη γραφής σχεδίων και διαφημίσεων, ζημίες η βλάβες των πλαισίων και των ελαστικών, ζημίες κατά την μεταφορά και τοποθέτηση των υαλοπινάκων, ζημίες που οφείλονται σε λανθασμένη τοποθέτηση, εκτός αντιθέτου κατά παρέκκλιση του παρόντος συμφωνημένου όρου……)

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη κάτωθι περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η ανάλυση της παραπάνω περίπτωσης, σήμερα στις 18:00, στο insuranceforum web tv!

Γίνετε μέλος της δημόσιας ομάδας στο Facebook και συμμετέχετε στις δημόσιες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται επί των διάφορων θεμάτων.

Μη διστάσετε να μας στείλετε και τα δικά σας θέματα στο info@insuranceinnovation.gr, προκειμένου αυτά να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ανάλυσέ το! Δευτέρα 08 Μαΐου στις 18:00 στο insuranceforum web tv

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»