Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Θέλεις να αλλάξεις τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου; Το wallet+ είναι εδώ ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι!

Η δυνατότητα αλλαγής ελαστικών είναι πλέον ενεργή στην πλατφόρμα wallet+ της Hellas Direct, δίνοντας στους οδηγούς τη δυνατότητα να αλλάξουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους τη στιγμή που πρέπει και να τα αποπληρώσουν σε δόσεις.

Για την επιλογή του συνεργείου, η διαδικασία που ακολουθείται είναι ίδια όπως και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες της πλατφόρμας (σέρβις ή επισκευές). Οι οδηγοί μπορούν είτε να επιλέξουν από τα συνεργεία που συνεργάζονται ήδη με το wallet+ είτε να επικοινωνήσουν με την πλατφόρμα ώστε να προστεθεί στη λίστα συνεργατών το συνεργείο της επιλογής τους.

BNPL για ποσά έως 500 ευρώ

Παράλληλα, η υπηρεσία BNPL (Buy Now Pay Later) είναι πλέον διαθέσιμη για μεγαλύτερο εύρος ποσών, από 20 έως 500 ευρώ, για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η πλατφόρμα. Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη, η έγκριση της χρηματοδότησης είναι άμεση ενώ δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας.

Συγκεκριμένα, το wallet+ προσφέρει για ποσά από 20 έως 500 ευρώ τη δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης και εξόφλησής της σε 4 μηνιαίες δόσεις, με επιτόκιο 0%. Η πρώτη δόση εξοφλείται μόλις εγκριθεί η χρηματοδότηση και με χρέωση της χρεωστικής κάρτας του ενδιαφερόμενου. Ακολουθούν τρεις μηνιαίες δόσεις. Κάθε δόση έχει έξοδα υπηρεσίας 3 ευρώ. Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την tbi bank.

Παράλληλα, για ποσά από 501 έως 2.000 ευρώ, το wallet+ προσφέρει χρηματοδότηση με επιτόκιο σταθερό σε όλη τη διάρκεια αποπληρωμής. Τη χρηματοδότηση εγκρίνουν και χορηγούν οι συνεργαζόμενες τράπεζες, Εθνική Τράπεζα και tbi bank.

Το wallet+ είναι διαθέσιμο σε όλους, είτε έχουν ασφαλισμένο όχημα στην Hellas Direct είτε όχι.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του wallet+.

Θέλεις να αλλάξεις τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου; Το wallet+ είναι εδώ ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι!

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!