Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Βράβευση – σημείο αναφοράς της SoEasy Insurance για την είσοδό της στην ελληνική αγορά!

Δημοσίευση: 16/03/2023
Νικολάου, SoEasy Insurance

Μία ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η SoEasy Insurance, αυτή τη φορά στα Insurance Innovation Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά στα πλαίσια του 35ου Thessaloniki Insurance Conference υπό την διοργάνωση της Insurance Innovation!

Συγκεκριμένα, η SoEasy Insurance Brokers απέκτησε το βραβείο «Successful Newcomer (FOS) Insurance Mediation Company» το οποίο απονεμήθηκε στην εταιρεία για την επιτυχημένη της είσοδο στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Βράβευση - σημείο αναφοράς της SoEasy Insurance για την είσοδό της στην ελληνική αγορά!

Τα Insurance Innovation Awards, αποτελούν βραβεία καινοτομίας και ανάπτυξης που  καθιερώθηκαν από το 2022 στα πλαίσια του Thessaloniki Insurance Conference, ένα συνέδριο που αποτελεί θεσμό για τη Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο. Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξούν εταιρίες του κλάδου οι οποίες καινοτομούν και ξεχωρίζουν μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές διοίκησης και ανάπτυξης ενώ ταυτόχρονα συμβάλουν στον μετασχηματισμό της ασφαλιστικής αγοράς προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες για καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Η SoEasy Insurance Brokers και η θυγατρική της Baytown Insurance ξεκίνησαν τη δραστηριοποίηση τους στην Ελληνική Αγορά αναπτύσσοντας συνεχώς ένα δυναμικό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που διαθέτει η εταιρεία της επιτρέπει να εισέρχεται σε νέες αγορές.

Οι άνθρωποι της SoEasy Insurance είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία ασφαλιστικών λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις, εστιάζοντας στη δημιουργία και διατήρηση επιτυχημένων λύσεων με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τις ασφαλιστικές εταιρείες με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη όλων των μερών.

Το βραβείο παρέλαβε για τη SoEasy Insurance ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Νικολάου, όπου σε σύντομο χαιρετισμό του στο συνέδριο ευχαρίστησε την Insurance Innovation για αυτή τη διάκριση ως αποτέλεσμα της εισόδου της εταιρείας στην Ελληνική Αγορά.

Βράβευση - σημείο αναφοράς της SoEasy Insurance για την είσοδό της στην ελληνική αγορά!

«Η βράβευση αυτή αποτελεί άλλη μία ένδειξη της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας και απόδειξη ότι η στρατηγική να επενδύουμε σε ένα δυνατό δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε όποια χώρα δραστηριοποιούμαστε είναι η κατάλληλη για την περαιτέρω ανάπτυξη μας» συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου.

Βράβευση - σημείο αναφοράς της SoEasy Insurance για την είσοδό της στην ελληνική αγορά!

Πηγή: cyprusinsurancenews

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»