Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Το Volos Insurance Conference επιστρέφει δυναμικά στον Βόλο! | Μία συνδιοργάνωση της Insurance Innovation και του ΣΥ.Δ.Α.Μ.

Δημοσίευση: 15/06/2023
Volos Insurance Conference

Η Insurance Innovation, το insuranceforum.gr και το περιοδικό Τhe Insurer ανακοινώνουν την διεξαγωγή του Volos Insurance Conference 2023 σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ.), την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο Domotel Xenia Volos.

Το Volos Insurance Conference διεξάγεται για 4η χρονιά στην πόλη του Βόλου και μέσα από τις ομιλίες και τις θεματικές ενότητες του προγράμματος φιλοδοξεί να ενημερώσει τους επαγγελματίες του Ν. Μαγνησίας για τις εξελίξεις αλλά και τις προοπτικές στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Παράλληλα, το συνέδριο – θεσμός για την ασφαλιστική αγορά του Ν. Μαγνησίας θέτει ως στόχο την άμεση και ορθή ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς αλλά ακόμη και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις προοπτικές του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για την εξέλιξη του επαγγέλματος.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στο στρογγυλό τραπέζι συζήτησης, στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου θα αναφερθούν σε θέματα τοπικού και όχι μόνο χαρακτήρα, σε τρόπους και πρακτικές ενδυνάμωσης της τοπικής ασφαλιστικής αγοράς καθώς και σε τρόπους αντιμετώπισης των καίριων ζητημάτων του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ακόμη, θα υπάρχει επαρκής χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση με τους ομιλητές του συνεδρίου καθώς και για ανταλλαγή απόψεων.

Volos Insurance Conference gif

Το Volos Insurance Conference θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, 38 222, Βόλος) από τις 17:00 έως και τις 20:30 με φυσική παρουσία.

Όλοι οι παραβρισκόμενοι μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου, μπαίνουν στην κλήρωση για ένα από τα δύο πλήρη πακέτα διαγνωστικού ελέγχου για το νόμο 4583/2018 (IDD) αξίας 500€ το κάθε ένα, μία ευγενική προσφορά της Experto Crede Consultants.

Οι χορηγοί αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.

Υπό την Αιγίδα: Π.Ο.Α.Δ

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & sales@insuranceinnovatiοn.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@insuranceinnovation.gr).

Είσοδος ελεύθερη χωρίς την υποχρέωση προεγγραφής

Mια ματιά στη διοργάνωση του 35th Thessaloniki Insurance Conference

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»