Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Έρχεται στις 4 Οκτωβρίου 2023 το Volos Insurance Conference – το συνέδριο θεσμός της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Δημοσίευση: 24/08/2023
Volos Insurance Conference

Στις 4 Οκτωβρίου 2023 επιστρέφει δυναμικά το Volos Insurance Conference το οποίο διεξάγεται για 4η χρονιά στην πόλη του Βόλου. Η  Insurance Innovation, το insuranceforum.gr και το περιοδικό Τhe Insurer μαζί με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ.) έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του συνεδρίου – θεσμός στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στοχεύοντας στην άμεση και ορθή ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου.

Μέσα από τις ομιλίες και τις θεματικές ενότητες του προγράμματος, το Volos Insurance Conference φιλοδοξεί να ενημερώσει τους επαγγελματίες του Ν. Μαγνησίας για τις εξελίξεις αλλα και τις προοπτικές στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Κατά τη διοργάνωση επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς αλλά ακόμη και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις προοπτικές του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για την εξέλιξη του επαγγέλματος. Παράλληλα, θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου και όλη η επικαιρότητα γύρω από το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Όλοι οι παραβρισκόμενοι μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου, μπαίνουν στην κλήρωση για ένα από τα δύο πλήρη πακέτα διαγνωστικού ελέγχου για το νόμο 4583/2018 (IDD) αξίας 500€ το κάθε ένα, μία ευγενική προσφορά της Experto Crede Consultants.

Η Insurance Innovation προωθεί τον άμεσο διάλογο και την δικτύωση των επαγγελματιών. Με αυτόν τον σκοπό στο συνέδριο θα λάβει χώρα στρογγυλό τραπέζι συζήτησης, όπου στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου θα αναφερθούν σε θέματα τοπικού και όχι μόνο χαρακτήρα, στο πώς μπορεί να ενδυναμωθεί η τοπική ασφαλιστική αγορά καθώς και με ποιον τρόπο θα αντιμετωπιστούν τα σημαντικά ζητήματα του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει επαρκής χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση με τους ομιλητές του συνεδρίου καθώς και για την ανταλλαγή απόψεων.

Το Volos Insurance Conference θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, 385 00, Βόλος) από τις 17:00 έως και τις 20:30 με φυσική παρουσία.

Είσοδος ελεύθερη χωρίς την υποχρέωση προεγγραφής

Χορηγοί:

Gold: EXTRA ASSISTANCEAEGEAN INSURANCE, INSURANCE BEAT, ΟΡΙΖΩΝ 1964

Silver: EXPERTO CREDE CONSULTANTS

Υπό την Αιγίδα: Επιμελητήριο ΜαγνησίαςΠ.Ο.Α.Δ

Χορηγοί Επικοινωνίας: e-thessalia.gr, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, thessaliatv.gr, thenewspaper.gr

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»