Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Αποστολή βοήθειας από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην πληγείσα Θεσσαλία

Δημοσίευση: 29/09/2023
δωρεές, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Κατέφθασε στη Λάρισα η βοήθεια που προφέρει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Ειδικά ναυλωμένο φορτηγό μετέφερε από την Αθήνα 9 παλέτες με είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής, τα οποία παραδόθηκαν στην περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να διανεμηθούν στους πληγέντες.

Αποστολή βοήθειας από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην πληγείσα Θεσσαλία

Αποστολή βοήθειας από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην πληγείσα Θεσσαλία

«Ο Ευάγγελος Σπανός μας δίδαξε την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, μας έμαθε πως το να προσφέρεις είναι ευτυχία. Συνεχίζουμε τα βήματα του Ιδρυτή μας, στο δρόμο της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης. Στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη και όσους μεριμνούν για εκείνους που έχουν ανάγκη. Σήμερα στεκόμαστε στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας στη Θεσσαλία, συμβάλλοντας με όση δύναμη έχουμε στην ανακούφισή τους», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒIΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Ευ. Σπανός.

Με πίστη στην αξία της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, ο Όμιλος  υποστηρίζει δεκάδες φορείς, με έμφαση σε εκείνους που φροντίζουν ευάλωτους πληθυσμούς όπως τα παιδιά.

Η πολιτική κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επικεντρώνεται σε δράσεις αλλά και ενέργειες στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε συνεργασία με δημόσιους φορείς σε εθνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, ιατρικούς συλλόγους, επιστημονικές εταιρείες, και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ενώ διευρύνεται και σε πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, με δωρεές και παροχή υπηρεσιών.

Ο Ευάγγελος Σπανός συνήθιζε να λέει: «Η επιτυχία είναι το αντάλλαγμα για αυτούς που μοχθούν. Η ευτυχία είναι το αντάλλαγμα για όσους προσφέρουν». Στον Όμιλο ΒIΟΙΑΤΡΙΚΗ κάνουμε καθημερινά πράξη τη φιλοσοφία του.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ο πραγματογνώμονας Χρύσανθος Νικολάκος καλεσμένος του T Live (Alpha) μιλάει για το ατύχημα με τον τραυματισμό του 2χρονου κοριτσιού (ανάφλεξη από στατικό ηλεκτρισμό

Την αιτία που οδήγησε στο σοκαριστικό περιστατικό με την 2χρονη που τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα που ο πατέρας της

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»