Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Νέο Διαγνωστικό Κέντρο στον Πειραιά

Δημοσίευση: 12/09/2022
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Νέο Διαγνωστικό Κέντρο στον Πειραιά

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο εγκαινίασε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στον Πειραιά, ενισχύοντας την παρουσία του στην περιοχή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το νέο Διαγνωστικό Κέντρο – το δεύτερο στον Πειραιά – λειτουργεί στην οδό Φιλελλήνων, με εξοπλισμό τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας και με έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό, άρτια καταρτισμένο σε όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους.

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Νέο Διαγνωστικό Κέντρο στον Πειραιά

Στο Εργαστήριο του νέου Κέντρου διενεργούνται εκατοντάδες εξετάσεις, από έλεγχο ρουτίνας έως και πολύ εξειδικευμένα διαγνωστικά τεστ. Στο Κέντρο έχει εγκατασταθεί υπερσύγχρονος Αξονικός και Μαγνητικός Τομογράφος, ενώ λειτουργούν επίσης Ακτινολογικό Τμήμα, Μονάδα Ψηφιακής Μαστογραφίας, Τμήμα Υπερήχων, Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας.

Παράλληλα, διενεργούνται όλοι οι έλεγχοι Covid-19, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Πειραιά λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και Σάββατο από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Εξυπηρετεί ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και όλων των υπόλοιπων ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, ενώ συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κυρανάκης

Κυρανάκης: Καθημερινό φαινόμενο οι κυβερνοεπιθέσεις -Η βάση δεδομένων του Κτηματολογίου δεν παραβιάστηκε

«Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο», τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Πλεύσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»