Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Νέο Διαγνωστικό Κέντρο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 14/03/2022

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο εγκαινίασε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας την παρουσία του στη συμπρωτεύουσα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το νέο Διαγνωστικό Κέντρο λειτουργεί στην περιοχή της Πυλαίας (Ν.Πλαστήρα 72), σε υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας και με έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό.

Στο νέο Κέντρο διενεργούνται εκατοντάδες αιματολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, από απλό έλεγχο ρουτίνας έως και εξειδικευμένες αναλύσεις. Λειτουργεί ειδικό τμήμα Προληπτικού Ελέγχου (Check up), όπως και Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου.

Παράλληλα, διενεργούνται όλοι οι έλεγχοι Covid-19, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Πυλαίας λειτουργεί Δευτέρα – Σάββατο, από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι. Εξυπηρετεί ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και όλων των υπόλοιπων ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, ενώ συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει αναπτύξει συνολικά 17 Διαγνωστικά Κέντρα στη Θεσσαλονίκη, τα οποία μαζί με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης παρέχουν ολοκληρωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, με καινοτόμα εργαλεία και με σταθερή προσήλωση στην πρόληψη και προαγωγή Υγείας.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 71 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»