Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Bronze βραβείο στα Healthcare Business Awards 2022

Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού» έλαβε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για τις υπηρεσίες που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην Κρουαζιέρα.

Στη διάρκεια της πανδημίας, ένας από τους κλάδους που πλήγηκε ανεπανόρθωτα ήταν αυτός της κρουαζιέρας. O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μέσω της CrossBorderMedCare, του Τμήματος Διεθνών Ασθενών του Ομίλου, στήριξε και στηρίζει τον κλάδο εφαρμόζοντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επιπλέον, έχει αναπτύξει τον κατάλληλο υγειονομικό σχεδιασμό, αποδεικνύοντας ότι η Κρουαζιέρα είναι μια ασφαλής ταξιδιωτική επιλογή.

Ο Όμιλος μέχρι σήμερα συνεργάζεται με 19 από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως, ανάμεσά τους οι Royal Caribbean, Norwegian, Celestyal, Holland America, Princess, Ponant, υλοποιώντας μαζικούς ελέγχους Covid19.

Για την υλοποίηση των δειγματοληψιών αυτών απασχολήθηκαν έως σήμερα περισσότεροι από 170 έμπειροι συνεργάτες του Ομίλου.

Επιπλέον, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εισήγαγε μια παγκόσμια καινοτομία στην ταχεία ανίχνευση του κορωνοϊού, με τη συσκευή ΒΙΟ Rapid Scanner η οποία επιτρέπει την διεξαγωγή μαζικών ελέγχων σε σύντομο χρόνο και πλέον χρησιμοποιείται διεθνώς στην Κρουαζιέρα.

Από 15/6/21 έως και σήμερα, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει πραγματοποιήσει 450.000 rapid tests (με αποτέλεσμα σε 15 λεπτά) και 50.000 μοριακά τεστ (με αποτέλεσμα σε 3 ώρες), σε 9 λιμάνια (Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Λαύριο, Κατάκολο, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο, Ηράκλειο, Κύπρο), 36 πλοία και για λογαριασμό 19 εταιρειών Κρουαζιέρας.

Διαβάστε Ακόμα

acronis day 2023

Acronis Day 2023 – Protecting the Digital World

Tην Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 η Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security (Acronis Platinum Partner), διοργανώνει και σας προσκαλεί στο ετήσιο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023. Κατά τη