Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Αγκαλιάστε την υγεία σας! Προνομιακά προγράμματα ελέγχου από την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κατάλληλα για κάθε ηλικία

Δημοσίευση: 21/01/2022

Μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την Πρόληψη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς (21 Ιανουαρίου), ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει προνομιακά προγράμματα ελέγχου κατάλληλα για κάθε ηλικία, με τη δράση “Αγκαλιάζω την Υγεία μου”.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αγκαλιαζόμαστε συχνά και οι επιστήμονες έχουν τεκμηριώσει τα οφέλη της αγκαλιάς για την υγεία: Η αγκαλιά ενεργοποιεί την έκκριση ορμονών που βοηθούν στη μείωση του στρες και τη βελτίωση της διάθεσης. Βοηθά να κοιμόμαστε καλύτερα και να έχουμε πιο γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Μια αγκαλιά την ημέρα χαρίζει καλύτερη ζωή, λειτουργεί σαν «φυσική» βιταμίνη!

Η Δράση Αγκαλιάζω την Υγεία μου προτείνει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου δύο προγράμματα προληπτικού ελέγχου. Τα προγράμματα αυτά είναι κατάλληλα  για την αξιολόγηση όλων βασικών δεικτών λειτουργίας του μεταβολισμού και για τη μέτρηση των αποθεμάτων σε σημαντικές βιταμίνες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των οργάνων, του νευρικού συστήματος και στη θωράκιση του οργανισμού.

 

  • RESTART CHECK UP

ΣΑΚΧΑΡΟ ΟΡΟΥ(Glucose)

ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΟΡΟΥ

ΟΞΑΛΟΞΕΙΚΗ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΗ ΟΡΟΥ (SGOT/AST)

ΠΥΡΟΣΤΑΦΥΛΙΚΗ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΗ ΟΡΟΥ (SGPT/ALT)

ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΟΛΙΚΗ ΟΡΟΥ

ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΟΡΟΥ

 

  • VITAMIN CHECK UP

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

25 -OH ΒΙΤΑΜΙΝΗ D (ΟΛΙΚΗ) ΟΡΟΥ

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6

ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΟΡΟΥ Β12

 

Όλες οι εξετάσεις γίνονται με απλή αιμοληψία, χωρίς ραντεβού σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τη Βιοκλινική Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Στην ένωση εταιριών ADAPTIT Α.Ε. και RAYMETRICS Α.Ε. το έργο για την «Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος επιτήρησης, έγκαιρης προειδοποίησης και μείωσης του κινδύνου από δασικές πυρκαγιές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Η ένωση εταιριών ADAPTIT Α.Ε. και RAYMETRICS Α.Ε προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης έργου για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το 

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»