Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Volos Insurance Conference: Για 4η χρονιά το μεγαλύτερο ασφαλιστικό γεγονός επιστρέφει στην πόλη του Βόλου

Δημοσίευση: 14/11/2023
Volos Insurance Conference, ασφαλιστικός κλάδος

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ο ασφαλιστικός κλάδος δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες του Βόλου με σκοπό την ορθή και αντικειμενική ενημέρωσή τους για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης. Για πρώτη φορά η Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό Τhe Insurer μαζί με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ.) στρέφουν το επίκεντρο του συνεδρίου στους επαγγελματίες και ιδιώτες του Βόλου και στις ασφαλιστικές τους ανάγκες. 

Με κεντρικό θέμα «Η αξία της ιδιωτικής ασφάλισης για επιχειρήσεις και ιδιώτες» οι συμμετέχοντες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χρήσιμες ομιλίες και να θέσουν ελεύθερα τα ερωτήματά τους για όλα εκείνα τα ζητήματα που τους απασχολούν όσον αφορά την ασφάλιση των περιουσιών και των αγαθών τους.

Λόγω των ειδικών περιστάσεων που προέκυψαν σε όλη την επικράτεια του Θεσσαλικού κάμπου, η ενημέρωση ιδιωτών και επαγγελματιών, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και ελεύθερων επαγγελματιών σχετικά με την χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης, τόσο για τους ίδιους όσο και για το γενικότερο κοινωνικό σύνολο, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθεροι επαγγελματίες όλων των κλάδων της οικονομίας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Volos Insurance Conference: Για 4η χρονιά το μεγαλύτερο ασφαλιστικό γεγονός επιστρέφει στην πόλη του Βόλου

Πάνελ Συζήτησης

Περί τα τέλη του συνεδρίου θα λάβει χώρα θεματικό πάνελ συζήτησης όπου στελέχη του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, ανοιχτά και ελεύθερα, να θέσουν τα ερωτήματά τους για ζητήματα που τους αφορούν και να λύσουν τυχόν απορίες.

Buffet

Μετά το πέραν του συνεδρίου θα ακολουθήσει ελαφρύ buffet με τη συνοδεία κρασιού για όλους τους συμμετέχοντες, μία ευγενική χειρονομία από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Νομού Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.) και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας!

Ελάτε μαζί μας την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, 385 00, Βόλος) από τις 17:00 έως και τις 20:30 για να μιλήσουμε για όλες τις πτυχές της ιδιωτικής ασφάλισης!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.insuranceforum.gr/volosinsuranceconference/

Είσοδος ελεύθερη χωρίς την υποχρέωση προεγγραφής

Χορηγοί:

Gold:  ARAG Hellas, Extra AssistanceInsurance BeatΟΡΙΖΩΝ 1964

SilverExperto Crede Consultants, Nautilus Insurtech

Υπό την ΑιγίδαΕπιμελητήριο ΜαγνησίαςΠανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ.),

Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Νομού Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.)

Χορηγοί Επικοινωνίαςe-thessalia.gr, Myvolos.net, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣthessaliatv.grthenewspaper.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»