Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Τα σωματεία Σερρών, Κοζάνης, Ημαθίας και Θεσσαλονίκης υποδέχεται σε λίγη ώρα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας

Δημοσίευση: 08/05/2023
ΠΟΑΔ

Σήμερα στις 13.30 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα με τους εκπροσώπους από τα σωματεία Ν. Σερρών, Ν. Κοζάνης, Ν. Θεσσαλονίκης και Ν. Ημαθίας, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).

Το αντικείμενο της συζήτησης θα αφορά την οριστική ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021 – 2027 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης και βελτιώσεις που θα πρέπει να γίνουν όσον αφορά την συμμετοχή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα προγράμματα που πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, και προκειμένου να τονιστεί η σημασία ένταξης των ΚΑΔ της διαμεσολάβησης, οι εκπρόσωποι των σωματείων θα παραδώσουν στον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα σχετική επιστολή.

Για τα αποτελέσματα της συνάντησης θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη δημοσίευση.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»