Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Γεωργία Τσιαούση και Γεωργία Ρούσσου: 2 νέα στελέχη στην Howden Hellas

Δημοσίευση: 30/11/2023
στελέχη, Howden Hellas

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε η Howden Hellas δύο νέα στελέχη που ήρθαν για να αναλάβουν νευραλγικούς ρόλους στη δομή της Εταιρίας και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Γεωργία Τσιαούση και Γεωργία Ρούσσου: 2 νέα στελέχη στην Howden HellasΟ λόγος για την Γεωργία Τσιαούση που αναλαμβάνει καθήκοντα General Legal Counsel στην Ηowden Hellas ενισχύοντας την Ομάδα του Νομικού Τμήματος και ιδιαίτερα στο πεδίο των M&A’s. Η Γεωργία Τσιαούση ξεκίνησε την καριέρα της το 2008, αποκτώντας πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο, εστιάζοντας στον τομέα των συγχωνεύσεων και των εξαγορών, στην ανάπτυξη έργων και την κανονιστική συμμόρφωση στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης. Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα νομικά γραφεία και εταιρείες όπως Zepos & Yannopoulos, Nikolinakos & Partners LLP, Celestyal Cruises κ.α.

Γεωργία Τσιαούση και Γεωργία Ρούσσου: 2 νέα στελέχη στην Howden HellasΜία άλλη εξίσου σημαντική προσθήκη ήταν η ένταξη της Γεωργίας Ρούσσου στην ομάδα της Ηowden Hellas, στον ρόλο της Head of HR, συμβάλλοντας κι εκείνη από τη δική της πλευρά στην ανάπτυξη ενός θετικού και σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Η Γεωργία Ρούσσου έχει πολυετή εμπειρία άνω των 18 ετών στο τομέα των ανθρωπίνων πόρων και στο παρελθόν έχει εργαστεί για μεγάλες εταιρείες όπως η Manpower S.A., NN Hellas και Skama S.A. με εξειδίκευση στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και τη διατήρηση της εταιρικής κουλτούρας.

 

Η Ηowden Hellas συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα, επενδύοντας στους ανθρώπους της και δημιουργώντας συνθήκες αριστείας στην παροχή υπηρεσιών αλλά και σε κάθε μηχανισμό λειτουργίας της.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αύριο Σάββατο 21/01/2023 στις 11:30π.μ. στο Valis Resort & Spa στην Αγριά του Βόλου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της ΠΟΑΔ. 

Οι οκτώ τρόποι με τους οποίους θα συμβάλει η ΠΟΑΔ στην εφαρμογή του Νέου Νόμου 5116/2024 για την ασφάλιση των μεγάλων επιχειρήσεων έναντι των φυσικών καταστροφών

Με ποιον τρόπο θα συμβάλει η ΠΟΑΔ στην εφαρμογή του Νέου Νόμου 5116/2024 για την ασφάλιση των μεγάλων επιχειρήσεων έναντι

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»