Σάββατο, Μάι 8 2021

To Pricefox ανακοίνωσε τη συνεργασία του με Interlife, ETU Forsikring και Apeiron Insurance Project

Το Pricefox ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με 3 επιπλέον ασφαλιστικές εταιρείες, την Interlife, την ETU Forsikring και την Apeiron Insurance Project.

To Pricefox έχει εισέλθει στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. To Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της CompareEuropeGroup, μέλος της Nova Founders Capital.

Το Pricefox από σήμερα εντάσσει στην πλατφόρμα την Interlife, ETU Forsikring και Apeiron Insurance Project, φτάνοντας συνολικά τις 12 συνεργασίες, θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες τους επόμενους μήνες. To Pricefox βοηθάει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172 € ετησίως.

Ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox ανέφερε:

«Σκοπός μας είναι οι συνεργασίες μας να εξασφαλίζουν αξιοπιστία και φερεγγυότητα στους πελάτες μας και εμείς με την σειρά μας να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές συγκρίνουν πλέον προσφορές από 12 ασφαλιστικές εταιρείες γρηγορότερα από οπουδήποτε αλλού, καθώς καταφέραμε να δίνουμε προσφορές μόλις 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει την πινακίδα του, κάνοντας το Pricefox την γρηγορότερη πλατφόρμα στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι ασφαλιστικές εταιρείες μας εμπιστεύονται και εμείς με τη σειρά μας θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους Έλληνες καταναλωτές σχετικά με την ασφάλιση και την σημασία της καθώς και να τους βοηθάμε να βρίσκουν τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.»

Σχετικά με την Interlife: Η Interlife Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων η οποία ιδρύθηκε το 1991 στην Θεσσαλονίκη σε πολυμετοχική βάση και έχει εδραιωθεί στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας. Παρέχει λύσεις σε όλους τους κλάδους ασφάλισης αυτοκινήτου, ασφαλίσεις ζημιών μέσα από μια γκάμα προγραμμάτων που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες.

Σχετικά με την ETU Forsikring: Η ETU Forsikring ιδρύθηκε στη Δανία το 2007 και αποτελεί μια ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρεία που είναι μέλος του Ταμείου Εγγυήσεων για τις εταιρείες γενικών ασφαλίσεων. Η ETU Forsikring προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ETU Forsikring προσφέρει την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων, μια σημαντική κάλυψη για κάθε πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου, στην Ελλάδα μέσω του δικτύου διανομής της GlassFit.

Σχετικά με την Apeiron Insurance Project: Η Apeiron Insurance Project αποτελεί την πρώτη M.G.A. (Managing General Agents) εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ως στόχο την αντιπροσώπευση αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών και την παροχή σύγχρονων και εξελιγμένων ασφαλιστικών προϊόντων.

Διαβάστε Ακόμα