Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

To NN Group ολοκληρώνει την απόκτηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της MetLife στην Πολωνία και στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 26/04/2022
NN Group Η NN Hellas στέκεται στο πλευρό όλων όσοι δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί τις εξής ενέργειες: Η NN Hellas ενημερώνει τους ασφαλισμένους της που πλήττονται άμεσα από τις πυρκαγιές στους νομούς Αττικής, Εύβοιας και Ηλείας ότι μπορούν, κατόπιν αιτήματός τους, να λάβουν παράταση πληρωμής των ασφαλίστρων τους. H NN Hellas συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Prolepsis και στηρίζει το πρόγραμμα Φιλία σε κάθε Ηλικία NN Hellas
NN Group

Σήμερα, το NN Group ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της MetLife στην Πολωνία, μετά από την έγκριση της Πολωνικής Αρχής Οικονομικής Εποπτείας (Komisja Nadzoru Finansowego, KNF) στις 14 Απριλίου 2022.  Η απόκτηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022.

 

David Knibbe, CEO NN Group: «Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για την NN στην Πολωνία και στην Ελλάδα, καθώς αυτή η εξέλιξη ενισχύει τις θέσεις μας σε αυτές τις αγορές που παρουσιάζουν ελκυστικές προοπτικές ανάπτυξης. Τους επόμενους μήνες, θα ενσωματώσουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της MetLife στους τοπικούς οργανισμούς του Ομίλου στις δύο αυτές χώρες. Καθώς ενώνουμε τα δυνατά σημεία των δύο εταιριών, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σεβόμαστε τα ταλέντα και την εμπειρία των εργαζομένων και των δύο εταιριών και να ακολουθήσουμε μια δίκαιη προσέγγιση με διαφάνεια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις της ενοποιημένης εταιρίας, δραττόμενοι των ευκαιριών των αγορών και επιτυγχάνοντας τα αναμενόμενα οφέλη από αυτή τη συνένωση. Καλωσορίζουμε τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της MetLife Πολωνίας και Ελλάδας και προσβλέπουμε σε ένα επιτυχημένο κοινό μέλλον».

 

CEO Nationale-Nederlanden Πολωνίας, Paweł Kacprzyk: «Σήμερα ξεκινάμε το ταξίδι μας προς την από κοινού δημιουργία μιας νέας, ενιαίας εταιρίας, με πιο ισχυρή θέση στην Πολωνική αγορά και διευρυμένο δίκτυο. Με ενθουσιασμό, δεσμεύομαι να υλοποιήσω την ενσωμάτωση, καθοδηγούμενος από τις αξίες μας — «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» — ενώ συνεχίζουμε να εστιάζουμε στους πελάτες μας και στην Πολωνική κοινωνία».

 

Καθώς η απόκτηση της MetLife στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022, η ΝΝ Hellas έχει ήδη ξεκινήσει την ενσωμάτωση, ενώ συνεχίζει να εστιάζει στις ανάγκες των ασφαλισμένων, των συναδέλφων, των δικτύων διανομής και της κοινωνίας.

 

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΝ Hellas και της ΝΝ Hellas II, Μαριάννα Πολιτοπούλου: «Από τα τέλη Ιανουαρίου ξεκινήσαμε τη διαδικασία ενοποίησης. Η απόκτηση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να διαφοροποιήσουμε την πλατφόρμα διανομής μας, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Έχοντας προετοιμάσει το σχέδιό μας προσεκτικά, εργαζόμαστε όλοι μαζί για να υλοποιήσουμε τη συνένωση, με στόχο να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά».

Για περισσότερες πληροφορίες για το NN Group, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nn-group.com.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η αχίλλειος πτέρνα των επιχειρήσεων; Οι επιθέσεις που προέρχονται από κινητές συσκευές. Πώς να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας

Στην εποχή μας, οι χρήστες smartphones έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες απειλές, όπως πχ  ψεύτικες ιστοσελίδες που προσφέρουν κακόβουλες εφαρμογές για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»