Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Το Κατ’ οίκον του Ομίλου Affidea στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων

Δημοσίευση: 06/10/2022

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, στηρίζει σταθερά και έμπρακτα το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών και εργαζομένων του Οργανισμού σε διαγνωστικές εξετάσεις.

Μέσω του τμήματος Εξωτερικών Υπηρεσιών, η Affidea διενεργεί τις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου με εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εφοδιασμένο με τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό της κινητής μονάδας στην Αττική.

Πρόσφατα, η ομάδα Κατ’ οίκον της Affidea επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, ώστε να πραγματοποιήσει διαγνωστικούς ελέγχους, αλλά και να υπενθυμίσει ότι «πάνω από όλα είναι η υγεία».

Ο  Όμιλος Affidea και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν προχωρήσει στην υπογραφή μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας με το οποίο, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, ο κορυφαίος ιδιωτικός φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη παρέχει υπηρεσίες υγείας στα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Οργανισμού, μέσω του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του, υποστηρίζοντας και καλύπτοντας τις ανάγκες τους στο ήδη υπάρχον σύστημα ιατρικής φροντίδας των οικημάτων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασφαλιστική διαμεσολάβηση, απαιτήσεις

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή – Οι Βασικές Απαιτήσεις και το Ισχύον Νομοθετικό Πλαίσιο

Γράφει η Εύη Μηντζιώρη, Δικηγόρος, Υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης, INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. Στο άρθρο που ακολουθεί, περιγράφονται συνοπτικά οι βασικές κανονιστικές απαιτήσεις για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»