Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

To I3CP δεσμεύεται για την εξαγορά της ρουμάνικης City Insurance

Δημοσίευση: 14/06/2021
To I3CP δεσμεύεται για την εξαγορά της ρουμάνικης City Insurance
City Insurance

Ο επενδυτικός όμιλος I3CP σε ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για την εξαγορά της ρουμάνικης City Insurance.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία:

«Το I3CP Holdings B.V. (“I3CP”) αναγνωρίζει την απόφαση της Ρουμανικής Οικονομικής Εποπτικής Αρχής που εκδόθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 σχετικά με την City Insurance Romania S.A. (“CIRO”) και τις κανονιστικές συνέπειες που απορρέουν από αυτήν.

Το I3CP επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της απόκτησης της CIRO, με την επιφύλαξη της κανονιστικής έγκρισης.

Το Ι3CP παραμένει δεσμευμένο με τους βασικούς ενδιαφερόμενους για να ολοκληρώσει τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό και να διασφαλίσει την περαιτέρω συμμόρφωση της CIRO με όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις της προς τους πελάτες της.

Το Ι3CP δεσμεύεται να επενδύσει στη CIRO τα απαιτούμενα κεφάλαια και να αναπτύξει την εταιρία στις τοπικές και διεθνείς ασφαλιστικές αγορές.»

Σχετικά με το Ι3CP

Το Ι3CP είναι ένας επενδυτικός όμιλος  στο ECEEMEA με έδρα την Ολλανδία και επικεντρώνεται  στους τομείς των ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων , στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και fintech. Οι ενδιαφερόμενοι και οι συνεργάτες του Ι3CP διαχειρίζονται περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια ευρώ. Το Ι3CP έχει γραφεία στο Άμστερνταμ και την Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Πως βλέπει ηλεκτρονικά ο πολίτης όλες τις οφειλές του σε τράπεζες, δημόσιο, ΕΦΚΑ και πως λαμβάνει την σχετική βεβαίωση οφειλών

Στην Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση βεβαίωσης οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»