Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Το “Ανάλυσέ το” επιστρέφει ανανεωμένο σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv!

Το “Ανάλυσέ το” επιστρέφει ανανεωμένο σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Το “Ανάλυσέ το” επιστρέφει ανανεωμένο τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 18:00 στο insuranceforum web tv!

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ τομε παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά στους δέκτες σας σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv, με πολλά χρήσιμα tips και συμβουλές για τους επαγγελματίες της διαμεσολάβησης.

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Στη σημερινή εκπομπή θα αναλύσουμε την περίπτωση ζημιάς σε πλακίδια δαπέδου διαμερίσματος (αποκόλληση & ανύψωση)– Αν έπρεπε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, τι συμβουλή θα δίνατε;

Ασφαλισμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στον ισόγειο όροφο κτηρίου κατασκευής 2015, κατά τους χειμερινούς μήνες έτυχε αποκόλλησης και ανύψωσης των πλακιδίων στο σαλόνι του ως κάτωθι φωτογραφίες. Το ασφαλιστήριο περιλαμβάνει κάλυψη πλημμύρας και ο ασφαλισμένος αιτήθηκε σχετική αποζημίωση επικαλούμενος την κάλυψη αυτή.

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Μη διστάσετε να μας στείλετε και τα δικά σας θέματα στο info@insuranceinnovation.gr, προκειμένου αυτά να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ανάλυσέ το! Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 18:00 στο insuranceforum web tv

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα