Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Το Amazon μπαίνει στην αγορά της ασφάλισης με νέα συνεργασία

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon.com μπαίνει στο παιχνίδι της ασφαλιστικής αγοράς μέσω μιας νέας συνεργασίας με την εταιρεία ψηφιακής ασφάλισης Next Insurance.

Μέσω της συνεργασίας, τα μέλη του Amazon Business Prime μπορούν να λάβουν μια προσφορά για ασφάλιση μικρών επιχειρήσεων από την Next Insurance. Τα μέλη της Business Prime μπορούν επίσης να αγοράσουν αμέσως γενική ευθύνη, επαγγελματική ευθύνη, αποζημίωση εργαζομένων, εμπορικά αυτοκίνητα, καθώς και ασφάλιση εργαλείων και εξοπλισμού από την ασφαλιστική εταιρεία.

Το Amazon Business είναι μια υπηρεσία του Amazon.com που εστιάζει στις επιχειρήσεις και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εταιρειών, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν προμήθειες και εξοπλισμό που σχετίζονται με την επιχείρηση. Όπως και το κανονικό Amazon.com, έτσι και το Amazon Business υποστηρίζει επίσης την ιδιότητα μέλους Prime, για δωρεάν αποστολή και προνόμια που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.

«Πιστεύουμε ότι το μέλλον της αγοράς των ασφαλιστικών προϊόντων περιλαμβάνει τη συνάντηση με υπάρχοντες πελάτες, καθιστώντας εύκολη την αγορά προσαρμοσμένων και προσιτών πολιτικών», δήλωσε ο CEO της Next Insurance Guy Goldstein. «Είμαστε περήφανοι που κορυφαίες εταιρείες εξακολουθούν να μας επιλέγουν, όπως το Amazon, και καταλαβαίνουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να εξυπηρετήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις είναι μέσω ψηφιακών λύσεων».

Η Goldstein πρόσθεσε ότι χάρη στο Amazon Business Prime, η Next Insurance «κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την παροχή μεγαλύτερης πρόσβασης σε απρόσκοπτη ασφαλιστική κάλυψη».

«Γνωρίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων αναζητούν καινοτόμους και οικονομικά αποδοτικούς τρόπους για να εξορθολογήσουν τις επιχειρήσεις τους και να εξοικονομήσουν χρόνο και σ’ αυτό στοχεύουμε μέσω της συνεργασίας μας με την Next Insurance», δήλωσε ο διευθυντής του Amazon Business Prime, Todd Heimes. «Πιστεύουμε ότι η Next Insurance που προσφέρει προϊόντα στο Business Prime είναι ένα άλλο παράδειγμα για το πώς αυτό το πρόγραμμα παρέχει αξία και οφέλη στα μέλη.»

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη αυτής της συνεργασίας, η Next Insurance προσφέρει έκπτωση 10% για τα γενικά και επαγγελματικά συμβόλαια ευθύνης για τους πελάτες του Amazon Business Prime.

Πηγή: insurancebusinessmag.com

Διαβάστε Ακόμα

Νίκος Τσιάμης-Πρόεδρος Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας: Κύριος στόχος μας η πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ συναδέλφων

Η ίδρυση του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας αποτελούσε μία επιθυμία και επιδίωξη ετών για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου της