Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τι πραγματικά χρειάζεσαι από μία ασφάλεια αυτοκινήτου

ασφάλεια αυτοκινήτου Η έκθεση αποδεικνύει ότι οι τιμές ασφάλισης αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 12% από το 2020 έως το 2021. Ο μέσος Αμερικανός οδηγός πληρώνει 1.633 $ το χρόνο για κάλυψη. Το Insurify προτείνει ότι η τιμή θα αυξηθεί επιπλέον 5% σε κάτι παραπάνω από 1.700 $ το 2022.

Ακούς συνεχώς για την ασφάλεια αυτοκινήτου όμως δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Δεν είναι ανάγκη να μπερδεύεσαι πλέον με δύσκολους και σύνθετους όρους, αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι είναι μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού. Πάμε να τα δούμε;

1. Ουσιαστική προστασία

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η ασπίδα σου απέναντι σε κάθε ατύχημα. Αυτό που πρέπει να σου προσφέρει κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου λοιπόν είναι ουσιαστική προστασία με βάση τις ανάγκες σου. Το να πάρεις μία κάλυψη που δεν θα χρειαστείς ποτέ, μάλλον είναι μία κακή επιλογή. Έτσι λοιπόν προσάρμοσε τα πακέτα με βάση αυτά που χρειάζεσαι και όχι αυτά που σου λένε οι άλλοι πως θα ήταν καλό να έχεις.

2. Οικονομία

Τα χρήματα για πολλούς είναι ο βασικός λόγος που επιλέγουν ασύμφορα πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου. Μην κοιτάς το κόστος αγοράς, αλλά τη «μεγάλη εικόνα», με το τι σου προσφέρει και πόσο σε αποζημιώνει. Εάν για παράδειγμα μία φθηνή ασφάλεια έχει μεγάλες απαλλαγές, τότε μάλλον δεν είναι κάτι που πρέπει να επιλέξεις. Κάνε έρευνα και βρες τι σε συμφέρει. Ξεκίνα από σήμερα!

3. Κύρος

Το κύρος είναι αυτό που κάνει μία ασφάλεια αυτοκινήτου να αξίζει. Σκέψου λογικά, γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται τόσα χρόνια στον χώρο και έχει πετύχει; Κάτι μάλλον κάνει πολύ σωστά και την έχει εμπιστευτεί τόσος κόσμος. Εάν λοιπόν έχεις δεύτερες σκέψεις, ψάξε και βρες το κλειδί της επιτυχίας. Ίσως τελικά ανακαλύψεις πως μία ασφάλεια αυτοκινήτου βασίζεται στην εμπιστοσύνη που εμπνέει η ίδια η εταιρεία.

4. Ταχύτητα στις υπηρεσίες

Εάν λοιπόν θέλεις μία αποτελεσματική ασφάλεια αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να βρεις την εταιρεία που εισάγει τις περισσότερες καινοτομίες. Αυτό που θα έχει καταφέρει είναι να εξαλείψει τα δυσλειτουργικά μοντέλα και την υπερβολική γραφειοκρατία που δημιουργεί καθυστερήσεις.  Αναζήτησε την καινοτομία που φέρνει την ταχύτητα στην παροχή υπηρεσιών.

5. Νέες δυνατότητες

Με τη συνεχόμενη εξέλιξη των οχημάτων πρέπει να υπάρχει και συνεχόμενη εξέλιξη στις καλύψεις. Γιατί να πάρεις μία απαρχαιωμένη ασφάλεια αυτοκινήτου που έχει μείνει η φιλοσοφία της 10 χρόνια πριν όταν έχεις ένα ολοκαίνουργιο αμάξι; Αυτό που χρειάζεσαι είναι συνεχώς νέες καλύψεις που θα προστατεύουν όσο περισσότερο γίνεται την ιδιοκτησία σου και θα εξασφαλίζουν πως δεν θα χάνεις χρήματα σε κάθε άτυχη στιγμή.

Διαβάστε Ακόμα