Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: 36χρονος μέσα σε λίγες ώρες “σήκωσε” τέσσερα μαγαζιά

Δημοσίευση: 19/01/2024
Θεσσαλονίκη, αστυνομία

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να συλλάβει τον 36χρονο άνδρα που ενεπλάκη σε αρκετά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της ληστείας, της κλοπής, της απόπειρας κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στην περιοχή, αναφέρει δημοσίευμα της ΕΡΤ.

Ο δράστης, συνελήφθη στις πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας (18-01-2024). Αφού διέρρηξε ένα εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Τούμπας, απέσπασε εμπορεύματα από το εσωτερικό του καταστήματος. Ωστόσο, κατά την προσπάθειά του να διαφύγει με τα κλοπιμαία, τον αντιλήφθηκαν και έπειτα απείλησε τον ιδιοκτήτη με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Άμεσα, αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά, κατόρθωσαν να τον συλλάβουν και να ανακτήσουν τα κλοπιμαία. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε από την αστυνομία, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε προηγουμένως προσπαθήσει να διαρρήξει ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε διαρρήξει δύο αρτοζαχαροπλαστεία, από τα οποία αφαίρεσε χρηματικά ποσά, τα οποία αφού βρέθηκαν στην κατοχή του ανακτήθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Κατασχέθηκαν τρία διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, περιλαίμιο και χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το πλήρες ονοματεπώνυμο του δράστη δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί από τις αρχές.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»