Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στο τομέα του Blockchain; Γνωρίστε το CHAISE αποκλειστικά στο 1st Blockchain Conference

Δημοσίευση: 03/06/2022

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1st Blockchain Conference 2022, το πρώτο συνέδριο στο τομέα του Βlockchain και των ψηφιακών νομισμάτων στη Β. Ελλάδα.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά και θα διεξαχθεί τη Τρίτη 21 Ιουνίου 16:00-21:00 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναπτυχθούν σε μια ειδική ενότητα οι προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης στη τεχνολογία Blockchain στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή της κοινοπραξίας CHAISE BLOCKCHAIN.

Ως Διατομεακή Συνεργασία Δεξιοτήτων, το έργο CHAISE απαντάει στην αυξανόμενη ζήτηση για δεξιότητες blockchain και δεξιότητες τεχνολογιών κατανεμημένου καθολικού (DLT) σε όλη την Ευρώπη.

Η βασική αποστολή του έργου CHAISE είναι να αναπτύξει μια στρατηγική προσέγγιση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων blockchain για ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και να προσφέρει μελλοντικά σχετικά προγράμματα κατάρτισης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις δεξιοτήτων blockchain και να ανταποκριθεί στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες δεξιοτήτων του Ευρωπαϊκού Εργατικού δυναμικού Blockchain.

Αποτελέσματα του έργου:

  • Μία Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τις Δεξιότητες Blockchain
  • Ένα Πρόγραμμα Κατάρτισης Blockchain 5 εξαμήνων
  • Το πρώτο επαγγελματικό προφίλ «Ειδικού» blockchain
  • Ευρωπαϊκά & Εθνικά Οικοσυστήματα για τις Δεξιότητες Blockchain
  • Σχέδια διακρατικής κινητικότητας για Blockchain φοιτητές
  • Ένας μηχανισμός Πρόβλεψης ως απάντηση στις μελλοντικές ανάγκες δεξιοτήτων blockchain

 

O κ. Δημήτρης Ε. ΚυριακόςΔιευθυντή Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω θα παρουσιάσει στην ειδική εκπαιδευτική ενότητα του συνεδρίου “Blockchain in Education” το πρώτο επαγγελματικό προφίλ Ειδικού Blockchain για την Ευρώπη.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conferenceφιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

1st Blockchain Conference | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-20:30| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η πετυχημένη εκδήλωση ΣΕΒΕ| ΕΑΕΕ με θέμα «Περιβαλλοντική Ευθύνη Επιχειρήσεων- προϋπόθεση για ένα βιώσιμο μέλλον» σηματοδότησε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, η εκδήλωση  για την Περιβαλλοντική Ευθύνη Επιχειρήσεων που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ)

ARAG: Προσωπικά δεδομένα και εκλογές!

Είναι σε όλους γνωστό ότι τις παραμονές των εκλογών, χιλιάδες τηλέφωνα, e-mails, μηνύματα κλπ. απευθύνονται σε ανυποψίαστους ανθρώπους από υποψηφίους,

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»