Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “The Insurer” – Εσείς γίνατε συνδρομητής;

Δημοσίευση: 01/11/2023
The Insurer Οκτωβρίου, Γιώργος Κακριδής

Το νέο τεύχος του περιοδικού “The Insurer” μόλις κυκλοφόρησε! Για ακόμα μία φορά, το “The Insurer” έρχεται στην πόρτα σας με πλούσια ύλη, αποκλειστικό περιεχόμενο και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και όχι μόνο!

Στο τεύχος του Οκτωβρίου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον κ. Γιώργο Κακριδή, Ασφαλιστικός Πράκτορας, exasfalisou.gr, ο οποίος μας μιλά για την μακροχρόνια πορεία του στον ασφαλιστικό κλάδο και την ειδοποιό διαφορά του exasfalisou.gr όσον αφορά τις παρεχόμενες καλύψεις και την δημιουργία αξίας στους πελάτες του αλλά και στους συνεργάτες του.

Το exasfalisou.gr δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους της ασφάλισης, ωστόσο εξειδικεύεται στον κλάδο Υγείας. Όπως επισημαίνει ο κ. Κακριδής “η αβεβαιότητα που επικρατεί στον κλάδο της δημόσιας περίθαλψης στη χώρα μας αλλά και οι ανάγκες των καταναλωτών για το συγκεκριμένο είδος ασφάλισης είναι μεγάλες”, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως “η ασφάλιση υγείας για εμάς είναι το οικονομικό σωσίβιο στα απρόοπτα της ζωής”.

Ένα από τα σημεία όπου ο κ Κακριδής και το exasfalisou.gr δίνει ιδιαίτερη προσοχή είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος αλληλεγγύης και ποιοτικών σχέσεων για τους συνεργάτες του. Για την διατήρηση ενός τέτοιου κλίματος οι διαπροσωπικές σχέσεις όπως επίσης οι διαφανείς και ξεκάθαρες διαδικασίες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία του exasfalisou.gr.

Καθώς τα επιχειρηματικά σχέδια του exasfalisou.gr επεκτείνονται, στόχος για την επόμενη διετία σύμφωνα με τον κ. Κακριδή είναι μεταξύ άλλων η ανάπτυξη των συνεργασιών αλλά και η τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών έχοντας στο επίκεντρο τους πελάτες και τις ανάγκες τους.

Με σεβασμό, εμπιστοσύνη και ποιοτική δουλειά ο κ. Κακριδής καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους να συνεργαστούν μαζί με το exasfalisou.gr.

Παράλληλα, και καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, προκύπτουν νέα ζητήματα ασφάλειας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων στον κυβερνοχώρο. Ως ένα αναπόφευκτο κομμάτι της καθημερινής λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιρειών, ο κυβερνοχώρος κρύβει πληθώρα απειλών οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό “βαρίδιο” στις επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως επίσης και στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Στο τρέχον τεύχος επίσης, φιλοξενούμε τον κ. Κωνσταντίνο Παπαχαραλάμπους, Country Manager, EMPIST ο οποίος μας παρουσιάζει χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές για την ασφάλεια των επιχειρήσεων στον κυβερνοχώρο.

Η Empist ως ένας προηγμένος πάροχος υπηρεσιών τεχνολογίας με σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στο κομμάτι της κυβερνοασφάλειας, της διαχείρισης IT, της ανάπτυξης ιστοσελίδων και παροχής διαχειριζόμενων υπηρεσιών, γνωρίζει εκ βαθέως τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον κυβερνοχώρο καθώς επίσης και μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισής τους.

Ακόμα, το νέο τεύχος του “The Insurer” περιλαμβάνει αποκλειστική αρθρογραφία, ενδιαφέρουσες απόψεις και συνεντεύξεις καθώς επίσης και τις τελευταίες εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς.

Αποκτείστε και εσείς τη συνδρομή σας στο “The Insurer” και μείνετε συντονισμένοι με όλες εξελίξεις της αγοράς, πατώντας εδώ.

Διαβάστε στο “The Insurer” Οκτωβρίου:

  • Ιάσων Χαλκίδης, Senior Managing Director, Iason Insurance Brokers SA: Ασφάλιση και Φυσικές Καταστροφές το 2023
  • Κυριάκος Μερελής, Αντιπρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (Εθνική Ελληνική Επιτροπή – ICC HELLAS), Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων ΕΕΘ: Η επιλογή του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή μία σημαντική επένδυση για την προστασία της Ζωής και της Περιουσίας μας
  • Αλέξης Κώτσαλος, Founder & CEO, Naftilus Insurtech: Ασφάλιση Δημόσιας Περιουσίας: Μία κρίσιμη επιλογή για το μέλλον μας
  • Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής, Innovation Media: Υποχρεωτικότητα στις ασφαλίσεις: Ευκαιρία ή Παγίδα;
  • Δήμητρα Καφαδάρη, Αρχισυντάκτρια insuranceforum.gr, Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος: Τα νέα κλιματικά δεδομένα σηματοδοτούν την ανάγκη αλλαγής της στάσης των πολιτών προς τα ασφαλιστικά προϊόντα
  • ZIA INSURANCE: Η ασφάλιση στο πλευρό των επιχειρήσεων

 

The Insurer #14

Δέκατο τέταρτο Τεύχος: Ιούλιος 2023

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής: 20€

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής για Κύπρο: 30€

Γίνετε συνδρομητής πατώντας εδώ

Ανανέωσε τη συνδρομή σου εδώ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

άρειος πάγος Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πλαστό Προσωρινό Σήμα Ασφαλιστικής Κάλυψης και Βεβαίωση Ασφάλισης – Δεκτή η Αίτηση Αναψηλάφησης Ασφαλιστικής Εταιρείας

(Δημοσιεύεται στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Τεύχος Ιανουάριος 2024) Με την προσβαλλόμενη απόφαση του Εφετείου έγινε δεκτή η αίτηση αναψηλάφησης της

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»