Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Το νέο τεύχος του “The Insurer” μόλις κυκλοφόρησε! Γίνε και εσύ συνδρομητής!

Δημοσίευση: 15/05/2023
The Insurer, Wise daedalus

Το νέο τεύχος του περιοδικού “The Insurer”, του πρώτου εκδοτικού εγχειρήματος της Insurance Innοvation, μόλις κυκλοφόρησε, με πλούσια ύλη, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και όπως πάντα τεκμηριωμένη άποψη!

Στο τεύχος Απριλίου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον κ. Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, CEO, Wise Daedalus & Hoolie Foundation ο οποίος μας εισάγει στα πλαίσια των καινοτομιών που εισήγαγε στον ασφαλιστικό κλάδο τονίζοντας πως τα θεμέλια της επιτυχίας της Wise Daedalus αποτελεί ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.

Η Wise Daedalus δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης διαθέτοντας την απόλυτη τεχνογνωσία και κατανόηση προκειμένου να σταθεί δίπλα στον ασφαλιζόμενο παρέχοντάς του πρωτοποριακά προγράμματα και ασφαλιστικά προϊόντα. Παράλληλα, διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση στους κλάδους Ζωής και Υγείας αλλά και στον Γενικό κλάδο και την Αστική ευθύνη, εξελίσσοντας διαρκώς τις δραστηριότητές της σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Στη συνολική αξία της επιχείρησης προστίθεται το γεγονός ότι αποτελεί την πρώτη animal – friendly εταιρεία στην Ελλάδα! Κατανοώντας την αγορά και τα κενά που διαθέτει, η Wise Daedalus ανταποκρίνεται στην διαχρονική ανάγκη ασφάλισης των τετράποδων φίλων μας, δημιουργώντας την Hoolie Foundation. Έπειτα από προσωπική μάλιστα εμπειρία του κ. Φωτόπουλου, εισάγει ένα νέο ασφαλιστικό και προσιτό προϊόν για όλους εκείνους τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων που ενδιαφέρονται να διασφαλίσουν στον πιο πιστό τους φίλο μια υγιή και χαρούμενη ζωή!

Γίνετε συνδρομητής του “The Insurer” πατώντας εδώ

Διαβάστε στο “The Insurer” Απριλίου:

The Insurer #12

 

Δωδέκατο Τεύχος: Απρίλιος 2023

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής: 20€

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής για Κύπρο: 30€

Γίνετε συνδρομητής πατώντας εδώ

Ανανέωσε τη συνδρομή σου εδώ

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΕΚΠΟΙΖΩ προχώρησε σε ανακοίνωση για τις υπέρογκες αυξήσεις στα ασφαλιστήρια ΥΓΕΙΑΣ. Δείτε τί αναφέρει.

Στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. το τελευταίο οκτάμηνο οι καταγγελίες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης παρουσίασαν σημαντική αύξηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται υπέρογκες αυξήσεις των ασφαλίστρων

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»